|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καθαρά Labidochromis δεν είναι σίγουρα αλλά ούτε για Metriaclima estherae μοιάζουν Κώστα (τα πτερύγια μοιάζουν όμως). Το κεφάλι των Metriaclima είναι πιο στρογγυλό. Αυτό είναι σα τορπιλη μπροστά. Μάλλον υβρίδιο Labido και κάποιου άλλου είδους.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι βρε Πανο αλλα τα λαμπιντο εχουν μυτερο στομα.κανεις δε μπορει να ξερει τι πραγματικα ειναι αλλα σιγουρα δεν ειναι καθαρα.εχει παραγινει το κακο με τους υβριδισμους.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και μάλιστα όταν πωλούνται από υποτιθέμενα σοβαρά καταστήματα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεί να μην είναι καθαρόαιμα τα ψαράκια, αλλα αυτό καθόλου δεν τα εμπόδισε από το να κάνουν το πιο φυσιολογικό και να ζευγαρώσουν. Έτσι λοιπόν έχω μία μπουκωμένη θηλυκή, την οποία έχω μεταφέρει σε άλλο ενυδρείο, έτοιμο, μόνη της, χωρίς τις οποίες παρενοχλήσεις. Τώρα τί; Την ταιζω; Την αφήνω απλά στην ησυχία της, μέχρι να βγουν τα ψαράκια; Πρώτη φορά μου τυχαίνει εγκυμοσύνη με Mbuna.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και να την τάσεις, δε θα φάει. Εγώ θα την άφηνα στο κυρίως ενυδρείο πάντως.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά θα ήθελα να δω τη μητρική της συμπεριφορά λίγο πιο καθαρά. Θεωρείς πως με τον τρόπο αυτό στρεσάρεται;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Labidochromis caeruleus | Mr Mojo Risin | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 10-03-14 15:05 |