|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κανε 2 αλλαγές και πιο μεγάλες από 30 λίτρα, να μηδενίσει η αμμωνία αμέσως,
ειδικά τώρα που Σ/Κ δεν θα μπορείς να το παρακολουθήσεις. Για τη βιολογία και 1 φορά να γυρίζει το νερό του ενυδρείου σε 1 ωρα φτάνει.
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες απαντήσεις σας! Τα δοκιμάζω από αύριο και μόλις έχω κάτι νεότερο, θα σας ενοχλήσω και πάλι...!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα! Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποια βελτίωση.
Έως τώρα από το τελευταίο post έχουν γίνει τα εξής: - Παρασκευή: Αλλαγή νερού 40% - Σ/Κ: καμία αλλαγή, ούτε τάισμα - Δευτέρα: Διακοπή νερού, οπότε δεν μπόρεσα να κάνω αλλαγή. Η αμμωνία ήταν γύρω στο 1,5 - Τρίτη: Αλλαγή νερού 40%. - Τετάρτη: Αλλαγή νερού 20%. Είχα μετρήσει πριν την αλλαγή και ήταν κοντά στο 2. - Πέμπτη Αλλαγή νερού 40% τώρα το πρωί. Μέτρησα αμμωνία και είναι 0,5. Δεν νιώθω ότι πηγαίνει καλά η διαδικασία πάντως.... Κάθε γνώμη δεκτή! |
|
||||
|
||||
![]()
συνεχίζεις τις αλλαγές,
φυσιολογικός είναι ο ρυθμός μείωσης της αμμωνίας, για να μη πω και γρήγορος, σε άλλες περιπτώσεις έχει υπάρξει λιγότερη μείωση
|
|||
|
|||
![]()
Μακάρι! Μου έδωσες λίγο θάρρος!
Αλλαγή μπορώ να κάνω και άλλη σήμερα, π.χ κατά τις 19:00 ή αύριο καλύτερα ξανά? |
|
|||
|
|||
![]()
Η τελευταία ενημέρωση έχει ως εξης:
Χθες που μέτρησα αμμωνία μετά την αλλαγή νερού ήταν στο 0,25. Σημερα περίμενα να μηδενίσει αλλά μετά την αλλαγή ήταν πάλι στο 0,25 δυστυχώς... Αύριο ελπίζω με την αλλαγή να μηδενίσει... |
|
||||
|
||||
![]()
Δώσε της δυο μέρες... Και εγώ νομιζω έτσι θα μηδενίσει...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο νέου ενυδρείου | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 137 | 24-08-11 19:57 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου.... | georgetax | Αρχάριοι γλυκού νερού | 70 | 09-12-06 21:40 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου για δίσκους | waylander | Δίσκοι | 62 | 14-05-06 08:45 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου-Υπόστρωμα | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 04-03-06 10:31 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου...παρακαλώ τη βοήθειά σας... | GIWRGOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 12-02-06 21:36 |