|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σωστή. Τελικά δεν θα τον βάλω. Θα τον κρατήσω όπως είχα τον παλιό στη γυάλα. Εκείνος είχε ζήσει 2 χρόνια. Αυτός χθες έκλεισε 1 χρόνο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν θα τον αφήσεις στη γυαλα... Δεν είναι για γυαλα οι μονομάχοι...
Θα πρεπει να τον χαρισεις... |
|
|||
|
|||
![]()
Να τον χαρίσω τότε. Εκτός αν γίνεται να τον βάλω στο ενυδρείο απλά με αυτά που μου λέτε θέλει ένα ενυδρείο μονος του με το ζευγάρι του.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αυτό σου χα πει να κανείς... Να πάρεις μια όμορφη θηλυκια κι να τον βάλεις εκεί...
Θα δεις κι πως κανουν παιδάκια . Είναι κάτι μαγικό! Πανεμορφο |
|
|||
|
|||
![]()
Θα το σκεφτώ αν είναι. Περι φυτών. Πόσα ας πούμε μπορώ να βάλω; Μπορώ π.χ να πάρω 2 ακόμα φυτά κ να τελειώσω για αρχή; Αν ξέρεις θέλω να μου προτείνεις κανένα που να φυτεύεται!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σχετικά με την τροφή σε τούλι, τι θα λέγατε για εκείνη τη θηκούλα (μεταλλική συνήθως) που βάζουμε το τσάι; Είναι συνήθως σε σφαιρικό σχήμα με αλυσιδίτσα για να κρεμιέται σε φλυτζάνι και με βολικές τρυπούλες σαν μικρό σουρωτήρι. Ξέρω ότι τα μεταλλικά είναι απαγορευμένα σε ενυδρείο αλλά είναι κατάλληλο για τρόφιμα (αλοίμονο) και μιλάμε μόνο για το στρώσιμο. Τι λέτε;
|
|
||||
|
||||
![]()
αν κρατάει τη τροφή και δεν βγάζει σκουπιδάκια να σου λερώσει το ενυδρείο γιατι να μη κάνει ; Αυτά συνήθως είναι ανοξείδωτα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΩΤΟΧΟΜΠΙΣΤΑΣ!!! | badbarman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 06-06-13 10:33 |