|
|
||||
|
||||
![]()
Το αποτέλεσμα μετράει,τα λόγια και οι θεωρίες δεν αντικατοπτρίζουν πάντα την αλήθεια,ούτε επιβεβαιώνουν τον κανόνα!
Εν κατακλείδι ο ύφαλος σου Σε εξοπλισμό, χρωματισμό και ανάπτυξη των κοραλλιών,μετριέται στα δάχτυλα του ενός χεριού πανελλαδικός! Ειμαστε πολύ τυχεροί που εχουμε και καμαρώνουμε το ενυδρείο σου! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μπραβο Σάκη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 31-05-17 στις 10:13 |
|
|||
|
|||
![]()
Αλανια μου αρέσει πολύ που το αποτέλεσμα σας αρέσει!
Νικόλα τα λόγια σου με κάνουν περήφανο,αλλά όμως ταυτόχρονα μου δημιουργούν ένα άγχος για την συνέχεια. Σάκη ευχαριστώ πολύ φίλε και το δικό σου ενυδρείο είναι φοβερό και πάει πολύ καλά! Χαίρομαι που στην κοινότητα μας έχουμε φοβερά ενυδρεία χωρίς προβλήματα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 02-06-17 στις 11:22 |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη η γκομεζι είναι φανταστική,με χάζεψε!
![]() Υπομονη φιλαρακι μου,οτι κανεις για καλό γίνεται! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 02-06-17 στις 11:20 |
|
|||
|
|||
![]()
Ότι κ να σου τύχη θά το φτιαξεις ακόμα καλλίτερο!!!
Δώσε γερά!! |
|
||||
|
||||
![]()
Σου έλλειψα εεεεεε.....
Πες το και δημόσια ρε συ..... Επειδή έχω πολύ καιρό να το δω, βλέπω έχεις κάνει θαύματα......
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Σάκη όλοι μας πάμε καλά!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κομπλέ είναι Νικόλα όλα καλά! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |