|
|
||||
|
||||
![]()
Σπυρο και γω το ιδιο ειχα στο μυαλο μου οσον αφορα το στησιμο. Αρκει το sun sun να μη με κρεμασει...
------------------------- Σπυρο fancy δεν ξαναπερνεις λογω των ιδιαιτεροτητων τους? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 30-05-17 στις 16:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
10 χρονια μου αντεξαν μονο και τα δυο και πηγαν κα τα δυο απο νυκτικη, μετα απο μαχες (θεραπευτικες) μηνων.
|
||||
|
||||
![]()
Καθως μιλαμε ψαχνω απελπισμενα λαστιχα για τοsun sun και δεν βρισκω πουθενα. Μαλλον θα καταληξω leroy και practiker μηπως βρω το μεγεθος. Μα καλα αυτοι οι κινεζοι δεν μπορουσαν να εχουν ενα 18αρι λαστιχο? Το 25αρι τι το ηθελαν?
------------------------- Και μιας και λογω αυπνιας σημερα εχω μπει στα site και ψαχνομαι, μηπως αντι για το sun sun να εβαζα ενα fluval fx4?βεβαια εδω δημιουργουνται δυο θεματα. Πρωτον αβεβαζω το budjet μου κατα 200 ευρωπουλα, και δευτερον, βλεπω οτι χωρο για βιολογικο υλικο εχει 3.9 λιτρα που νομιζω οτι ειναι λιγο. Και δεν ξερω τι παιζει και απο θορυβο με τα fluval.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christoschor : 31-05-17 στις 02:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
360 Λιτρα Χρυσοψαραδικο | tsala | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 232 | 12-05-18 23:27 |
ΝΕΟ 125 ΛΙΤΡΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑΔΙΚΟ | thomasnwt | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 30 | 29-01-16 21:49 |
Χρυσοψαραδικο 100λτρ | korf | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 10 | 09-01-16 20:22 |
Το Χρυσοψαραδικο μου... | kalafan | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 13 | 13-07-14 17:41 |
Καινουργιος με χρυσοψαραδικο | Savou | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 13 | 05-11-10 12:10 |