|
|
||||
|
||||
![]()
1η γραμμη
Αποτελουμενη απο 8 λευκα λεντ Χαρακτηριστικά 3,6 βολτ 3 βαττ 700ma Οταν τα συνδεσεις σε σειρα Η γραμμη θα ειναι 3,6χ8=28.8 βολτ,24 βαττ και 700 ma απο το + στο - Σε παραλληλη συνδεση απο τα + μεταξυ τους και ολα τα - μεταξυ τους.. Αποτελεσμα γραμμης 3,6 βολτ 24 βαττ και 5,6 Α Στον κοντρολερ μπορεις να καταλληξεις 5 μαξ γραμμες που η καθε γραμμη μεταξυ της συνδέεται σε σειρα και ολες οι γραμμες μεταξυ τους παραλληλα... Ετσι στον κοντρολερ θα καταληξεις 1 +(ολα τα + των 5 γραμμων) Και το καθε - (των γραμμων)ξεχωριστα σε καθε καναλι..ετσι ειναι σχεδιασμενος... Αλλα για περαιτέρω πληροφοριες για τα περι θαλασσινού και τι πρεπει να παιξεις αλλα και πως,πρεπει να περιμενεις τους γκουρου... ![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Ναι δίκιο έχεις, τα έβαλα κάτω όμως και μου βγαίνει υψηλό κόστος περίπου 160¤...σε σχέση πάντα με τις τ5... Εν μέρει κάνεις απόσβεση από τις Led αλλά μιας και τα watt προς τη ΔΕΗ είναι πάνω κάτω τα ίδια, το μόνο κόστος είναι οι t5 που πρέπει να αλλαχτούν κάθε χρόνο, επομένως για αρχή θα βάλω τ5, και θα δω στο μέλλον τις απαιτήσεις... Το πρόβλημα μου τώρα είναι ότι έλεγα να βάλω άτι αλλά στο juwel φωτιστικό οι λαμπες έχουν μήκος 1047mm,αναθεμα τη juwel
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτιστικό rio 180 | Panagiotis9 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 13-11-16 20:16 |
diy led φωτιστικό | g81gr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 29-01-14 16:40 |
Φωτιστικό led για Rio 180 | Ulver | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 26-04-10 19:43 |