|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα γύρισα και εγώ σπίτι.
Πάλι χάλια περάσαμε, ούτε λίγο γέλιο, ούτε λίγο χαβαλέ, ούτε λίγο πλάκα, μα όλα να είναι από πολύ , από πάρα πολύ. Όπως καταλάβατε πάλι περάσαμε υπέροχα, όπως πάντα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια η χθεσινη συναντηση!!!
απτις πολυ καλες ![]() Πανο χαρηκα παρα πολυ που σε γνωρισα! Δυστυχως ετυχε σε σαββατοκυριακο που μου πεσανε ολα μαζι και επρεπε να φυγω νωριτερα,αλλα ελπιζω να μας ξαναρθετε και να τα ξαναπουμε με μεγαλυτερη ανεση χρονου ![]() και χαρηκα που ειδα παλι τις φατσες των υπολοιπων τακτικων ψαροκαμενων ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το καλοκαίρι έρχεται με μετάθεση ο αδερφός μου και ελπίζω να πεταχτώ καμιά φορά δήθεν για επίσκεψη αλλά με πραγματικό λόγο μία ψαροσυναντηση.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΉΛΙΟ 2017 | Giannis Roditis | Φωτογραφίες μελών | 2 | 26-02-17 21:22 |
Ψαροσυνάντηση Δεκεμβρίου 2016 - Αθήνα | Τάκης | Greek Aquarist's Boards | 113 | 29-12-16 19:42 |