|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δύστυχος δεν μπορώ να το κάνω αυτό δεν έχω που να κάνω ξετρυπιμα για να βγω έξω άσε που το ενυδρείο θα είναι κανα μέτρο από των τοίχο να σου πω την αλήθεια ζήλεψα από εσένα έτσι όπως το έχεις φτιαξει! 50 ΕΕ;;; Για 40 σκευτομουνα να έκλεινα το ένα διαμέρισμα του σαμπ και να το έκανα αναπλήρωση και έτσι θα είχα 3 διαμερίσματα ένα που θα είναι οι σωλήνες από πάνω ένα μεγάλο για το σκιμερ και ένα για την αντλία επιστροφής θα έχω θέμα η θα χρειαστώ και άλλο διαμέρισμα; Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ .......τότε θα σπυ πρότεινα και απο την στιγμή που εχεις χώρο στην πλάτη του ενυδρείου,να βάλεις εκει ενα δοχείο αναπλήρωσης!
Υπολόγισε οτι με βάση τα λίτρα σου θα εχεις 5 λίτρα εξάτμιση πανω κατω την μερα και τους καλοκαιρινούς μήνες χωρίς chiller περισσότερο! Το σαμπ επειδή το εχω δει και απο κοντά,δεν θα το πείραζα! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ναι ΕΕ;; δεν θέλω να βάλω δοχείο Εκτως του ενυδρείου! Πειράζει αν η στάθμη του δοχείου αναπληρώσει είναι πάνω από την στάθμη του σαμπ; Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πειράζει , αρκεί η άκρη του λάστιχου να είναι ψηλότερα από την επιφάνεια νερού του δοχείου αναπλήρωσης
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
ζωγράφισε λίγο το σκέφτεσαι να κάνεις να δούμε εάν γίνεται!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στην Ασία | EVI-BILL | ¶λλα ψάρια Ασίας | 13 | 31-01-17 18:18 |
Νέος στην θάλασσα. Πώς την βλέπετε την προσφορά: | alex siak 1986 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 14 | 16-09-12 15:21 |
Ο Κώστας νέος Mod στη θάλασσα! | accnt | Greek Aquarist's Boards | 24 | 20-06-08 16:51 |