|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά τότε Δημήτρη!
Αυτο ακριβώς φιλε,σκοπός μας ειναι να μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις & τις εμπειρίες μας μεσα απο εδω ολοι μας,χωρις σκοπιμότητες,συμφέροντα και προπάντων διαξιφισμούς, για να μπορουμε να διατηρούμε όσων το δυνατόν καλύτερους και υγιείς τους υφάλους μας! Τι εχει τωρα το πρόγραμμμα στο άμεσο μέλλον; |
|
|||
|
|||
![]()
Χθες πηρα 17 κιλα νεκρου βραχου ψαχνω για λιγα ακόμα.βρεθηκα να κοιταω κ ενα 450αρι fish only κ μου αρεσε ο αραγωνιτης που ειχε το παιδι με κοκομετρια 2_4 αν καταλαβα καλα .επισης ενα ψαρακι που απο οτι μου ειπε, εκει οφείλεται η καθαρότητα του αραγωνιτη.βρε νικολα για κυκλοφορία ειχε μια tunze κ μια jebao συνολικης δυναμης 10.000 λιτρα,μηπως η 2 rw15 που μου ειπες ειναι υπερβολη ;;;ειναι τεραστιες οι διαφορες η κατι δεν πιανω καλα.γενικα κ απο εδω μεσα διαβαζω οτι για fish only το επι 20 ειναι οκ ,εσυ τι λες;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Με μια ενδιάμεση λύση απο αυτές τις δυο θα εισαι σούπερ για f.o.!
Εαν θέλεις στην συνεχεια Να βάλεις και μερικά κοραλλακια,κανεις μια αναβάθμιση! Υπό αυτήν την έννοια και δουλεύοντας τους σε χαμηλούς ρυθμούς και μη έχοντας και την έξτρα κυκλοφορια της αντλίας επ.,σου πρότεινα τους rw15! Εγω να φανταστείς εχω 4 + την αντλία επ.! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ θα το δω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη τι εγινε πως παει φιλαρακι;
Που βρισκόμαστε υπάρχει κανενα νέο; |
|
|||
|
|||
![]()
Καθε εβδομαδα κ κατι κανουμε.αυτην, περιμενουμε το 2μετρο να ερθει σπιτι ,για να αρχισει η μετακόμιση,σύγχρονος μιλησα με ενα παιδι για 2 κυκλοφορητες κ ερευνα για βαση στο 400αρι.γιανα πω την αληθεια σημασια εχει τωρα το 2μετρο, το στησιμο του κ η μεταφορα των ζωντανων.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Δημήτρη!
Τι νεα φιλαρακι πως παμε; Ήρθε με το καλό το θηρίο; Τι εχει το προγραμμα...... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
400αρι tropheous | poet | Tanganyika | 45 | 22-08-13 09:53 |
400αρι malawi | poet | Malawi | 5 | 24-09-12 11:47 |
Στησιμο απο την αρχη 400αρι rio | Dekanat | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 17-12-08 17:26 |