|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Γιάννη!
Τι νεα εχουμε φιλαρακι μου,κάναμε τπτ προς αναφορά; Πως παει ο ύφαλος,υπάρχει καμια εξέλιξη; |
|
||||
|
||||
![]()
Υγειαίνουμε, αναπτυσσόμστε και ψάχνουμε για νέες παρέες (ακόμα δε με δελέασε κάτι, που να το πρόλαβα στα μαγαζιά... Μόνο ένας astropecten polycanthus - sand Sifting Sea Star προστέθηκε στην παρέα). Περνάμε όμορφα βράδυα παρατήρησης...
|
|
|||
|
|||
![]()
πλέον λόγο κρίσης και κύριος κακής πολιτικής τα περισοτερα καταστήματα θα έχουν περισοτερα προβλήματα και λιγότερα στοκ.
οπότε ψάξτε και λίγο σέ Ευρώπη !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ σωστή ιδέα και έχω δει πολλά αξιόλογα κομμάτια, αλλά αν παραγγείλω κάτι, θα έρθει αεροπορικώς σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη και προς το παρόν με δυσκολεύει πολύ να φύγω για να το παραλάβω. Δε γνωρίζω, μπορεί να συνεχιστεί η αποστολή και να έρθει στο Βόλο χωρίς να μετακινηθώ; Χλωμό μου ακούγεται... Και θα θέλει και αρκετό χρόνο, που θα κοστίσει στα ζωντανά... Έχει κάνει κάποιος παραγγελία από επαρχία, να με συμβουλέψει;
|
|
|||
|
|||
![]()
λογικά Αθήνα Θεσσαλονίκη στέλνουν....
δεν νομίζω να έχεις τόσο μεγαλο πρόβλημα,αν και για μένα καλό είναι να βρεις κάποιο φίλο που θα θέλει και εκείνος από έξω και να παραγγηλεται μαζί να τα βάλει στο ενυδρείο του με τα δικά του και να στα στείλει ή να πας να τα παραλάβεις εσύ.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 20-05-17 στις 08:37 |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστή ιδέα τη βρίσκω...
Από τον επόμενο μήνα θα βγω εκτός πόλης και θα προσπαθήσω να συνεννοηθώ με φίλους σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη. Για... να το βάζω στο πρόγραμμα... Ευχαριστώ, Σάκη! Στο εν τω μεταξύ, τα μάτια, τα αυτιά και το internet, τα κρατάω ανοιχτά... |
|
|||
|
|||
![]()
πλέον οι καιροί δύσκολοι οπότε και εμείς πρέπει να είμαστε πιο δεμένοι για το καλό όλων μας !
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δικό μου reef ενυδρείο. | alexx | Reef | 202 | 31-05-14 07:04 |
Το δικό μου ενυδρείο. | DaltonGR | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 10-10-10 23:58 |
Γεννητούρια και στο δικό μου ενυδρείο | egohome | Ζωοτόκα | 10 | 19-02-09 09:38 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Το δικό μου ενυδρείο | yiobi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-04 18:32 |