|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λουκά τωρα στις αρχές ας το κανει κανονικά για να εχει πιο εμφανείς μετρήσεις ,
στα 2 ml μπορει να μη το δει σωστα, οταν μαθει τα χρώματα το κανει και τσιπικα ![]() εγω όταν δω τα νιτρικά να πορτοκαλιζουν βγαζω σπυράκια ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το θεμα ειναι οτι εχω και τον ομο και με γ@μησε να σηκωσω το βαρελι 3 φορες μεσα σε 2,5 ωρες για να το βαλω ψυλωτερα απο το ενυδρειο. Μεχρι να ερθει και η αντλια
Τι κανω τωρα? Αυριο ξανα αλλαγη? Να κανω μετρησεις και στο βαρελι πριν ξεκινησω την μεταγκιση? Παιζει να χαλαει μεσα στο βαρελι? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομιζω να μην ειναι ευδιακριτο το χρωμα εστω και στο λιγο νερακι...
Αλλα οτι θελει... Πιστευω ευκολο ειναι και με το ενα και με το αλλο... Αλλα παρολα αυτα...δεν νομιζω οτι κανει κατι λαθος...η το να θελει νεα τεστ... Μπαμπη ημερομηνιες ληξεως κοιταξες? Υ.Γ κανε μετρησεις και στο βαρελι δεν ειναι κακη ιδεα... Θα εχεις αναλογια στα τεστ για πολλα χρονια!κανε τωρα που πρεπει τεστ γτ μετα δεν θα χρειαζετε και τοσο πολυ...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Ερωτηση Αν κανω μετρησεις σε απιονισμενο νερο τι θα πρεπει να βγαλουν τα τεστ? Λογικα σε ολα 0 σωστα? Ετσι θα μπορεσω να δω αν το τεστ δουλευει σωστα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 18-05-17 στις 20:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μετρησε με απιονισμενο Μπαμπη να δεις τι λέει.
Αυριο μετράς και αν έχεις ΝΟ2 κάνεις πάλι αλλαγές ή αλλαγή, ανάλογα τι θα δεις
|
|||
|
|||
![]()
Ξεκίνησα τα τεστ στο απιονισμένο. Όμως παρατήρησα κάτι το οποίο θα ξανατσεκαρω για σιγουριά αύριο. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση η γραμμή των 5ml στα σωληνάκια να είναι λάθος και να βάζω λιγότερο νερό. Αύριο θα πάρω καινούργια σύριγγα με καθαρές γραμμές και θα τσεκάρω
Σε λίγο θα γράψω και τα νούμερα από το απιονισμένο ------------------------- Θεωρώ ότι τα τεστ είναι σωστά αφού στο απιονισμένο όλα έδειξαν μηδέν. Δεν ξέρω μόνο αν στο νερό του ενυδρειου που υπάρχουν αν η λάθος αναλογία νερού με σταγόνες μεγαλώνουν τα νούμερα Αν κι σαν αντιλογο θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αφού έπεσαν τα νούμερα στα 2 γιατί δεν έπεσε στο τρίτο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 18-05-17 στις 21:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το νερό της βρύσης είπες πως σου δείχνει 10 ;
Δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο η γραμμή Μπάμπη, έτσι και αλλιώς κατά προσέγγιση μετράμε , δεν είναι απόλυτες οι τιμές, ενδεικτικές είναι
|
|||
|
|||
![]()
Ναι βρύση Νο3 είχε 10.
Στο απιονισμένο 0. Στο ενυδρειο πριν τα ψάρια ήταν μεταξύ 5-10 προς το 5. Όταν μπήκαν τα ψάρια έγινε 10 και μετά 40 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Chiller- σιγα σιγα ερχεται το καλοκαιρι | delta66 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 23-11-14 21:33 |
ξεκηναμε σιγα σιγα | Δημητρης89 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-10-09 16:46 |
σιγα σιγα κοντα σας | thanasis76 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-08 22:26 |
σιγσ σιγα σουλουπωνεται.. | Ryu | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 27-11-07 23:32 |
Το ονειρο σιγα σιγα βγαινει!! | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 05:00 |