|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις νιτρικα στο δικτυο σου....
Με τι τεστ μετρας? Απο το νερο της βρυσης πινετε?
|
||||
|
||||
![]()
Αλάτι γιατί θέλεις;
Βρε μήπως το τεστ αμμωνίας και το τεστ νιτρωδων δεν πάει πιο κάτω; Το νερό της βρύσης το έχεις μετρήσει καθόλου;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ναι χρονια πινουμε απο τη βρυση ------------------------- Παράθεση:
Τα τεστ της api εχω και δειχνουν χρωμα και 0 Εκτως κι αν κατι κανω λαθος εγω Σημερα μετρησα το νερο βρυσης μονο για No3 και βρηκα 10 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 18-05-17 στις 18:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά το αλατι μειώνει τη τοξικότητα των νιτρωδών
---------------------------------- http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...10&postcount=9
|
||||
|
||||
![]()
σε τι αναλογιες?
Παντως δεν κανει να εχει νιτρικα το δικτυο σου,προπαντός για σενα που το πινεις...
|
|||
|
|||
![]()
Αυριο ξανα αλαγή?
Να μετρησω το νερο και στο βαρελι λιγο πριν το βαλω στο ενυδρειο? Παιζει κατι να γινεται εκει? Τι αλλο μπορει να ειναι και ανεβαζει εστω το 10 σε 40 μεσα σε 20 λεπτα? |
|
||||
|
||||
![]()
Μπαμπη το τεστ νιτρικών δείχνει αλλα των αλλων
αφου μειώθηκαν τα νιτρώδη δεν γίνεται να έχεις τοσα νιτρικά μήπως κάνεις κάτι λάθος ; δεν στεκει για πες πως μετρας τα νιτρικά
|
|||
|
|||
![]()
Κι αν ακομα κανω λαθος Τακη πως γινεται μεχρι προχθες να εδειχνε 5 και 10 και μετα να εγινε 40
Κατι αλλαξε Βαζω στο σωληνα 5ml νερο απο το ενυδρειο. Χρησιμοποιω μια καθαρη συριγγα ωστε να μη βαζω το σωληνα μεσα στο ενυδρειο κουναω καλα το 1ο μπουκαλακι και ριχνω τις σταγωνες που λεει επανω (10 αν δε κανω λαθος) κουναω λιγο το σωληνα και μετα κουναω για 30 δευτερα το δευτερο μπουκαλι 30 δευτερα και προσθετο 10 σταγωνες κι απο αυτο στο σωληνα Κουναω το σωληνα για 1 λεπτο και το αφηνω 5 λεπτα Μετα διπλα σε δυνατο φως σε ασπρη επιφανεια το συγκρινω με τα χρωματα του προσπεκτους Το μονο που σας εχω ξανα ρωτησει ειναι οτι τα σωληνακια τα καθαριζω με σκετο νερο βρυσης μετα το τελος των τεστ αλλα και πριν τα ξανα χρησιμοποπιησω |
|
||||
|
||||
![]()
Εβαλα το λινκ βρε σεις, διαβάστε
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το ειχα δει...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Chiller- σιγα σιγα ερχεται το καλοκαιρι | delta66 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 23-11-14 21:33 |
ξεκηναμε σιγα σιγα | Δημητρης89 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-10-09 16:46 |
σιγα σιγα κοντα σας | thanasis76 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-08 22:26 |
σιγσ σιγα σουλουπωνεται.. | Ryu | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 27-11-07 23:32 |
Το ονειρο σιγα σιγα βγαινει!! | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 05:00 |