|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το φιλτρο uv σε πια θεση ειναι σωστο να το βαλω? Εχω δυο ξεχωριστες αντλιες που πηγαινουνε σε δυο ετοιμα "κινεζικα" φιλτρα πιεσης τα οποια τροφοδοτουν το 1000 λιτρων bog-plant filter και απο εκει επιστρεφουνε στην λιμνη
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαλημέρα Βασίλη , στην έξοδο του νερού . Στο τέλος δηλαδή
![]()
|
|||
|
|||
![]()
οκ ευχαριστω!!
------------------------- Αναβαθμιζομαστε κι αλλο!Σημερα παρηγγειλα και αναμενενω αντλια 15.000 λ/ωρα και 2 uv απο 36 wat εκαστη.Θα καταργησω την ενεργοβορα αντλια 4.200 λ/ωρα και θα δουλευουν οι 6.000 λ/ω και η 15000λ/ω.Ετσι θα πετυχαινω 3.5 φορες τα λιτρα μου την ωρα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasiliosbill : 17-05-17 στις 16:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου Βασιλη.καταρχας τι προβλημα εχεις στη λιμνη σου και κανεις τοσες αναβαθμισεις και τοσα εξοδα? προσεχε δεν λεω οτι δεν κανεις καλα. την αντλια την 15000 που θα τη ριχνεις? ποσα λιτρα ειναι το φιλτρο που θα στελνεις 15000λιτρα την ωρα? το bog με τα φυτα πως παει? βαλε και καμια φωτο να ευχαριστηθουμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το φιλτρο ειναι το ενα 30 λιτρα και το δευτερο 25.Κανω αναβαθμιση γιατι ταιζω σε 5 ΚΟΙ ενος ετους 330 ml καιημερινα.Βιαζομαι να τα δω γομαρακια.Την λιμνη ολη την ημερα την χτυπαει ο ηλιος και εχω συνεχως αιωρουμενη αλγη.ειχε εξαφανιστει περισυ τον Αυγουστο αλλα παλι εμφανιστηκε.Βεβαια τις τελευταιες ημερες εχει βελτιωθει αρκετα η ορατοτητα καθε μερα βελτιωνεται ολο κ περισσοτερο απο την ημερα που εθεσα σε λειτουργια το bog filter.Η αναβαθμιση γινεται για την αιωρουμενη κ για τον τροπο που ταιζω.Ετσι κ αλλιως πιστευω οτι και 1 μετρο να γινουνε θα με καλυπτει ο υπαρχων εξοπλισμος.Η 15000 αντλια εχει ρυθμιστη οποτε αν μου τιναξει τα καπακια το χαμηλωνω λιγο αν κ το φιλτρο πιεσης ειναι για 15000.φωτογραφιες θα ανεβασω μολις κρυψω καπως τοbog γιατι ειναι τεραστιο και αντιαισθητικο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασιλη μου αν θες να σου πω τη γνωμη μου,θεωρω οτι θα χρειαστη να μεγαλωσεις και τον ογκο των φιλτρον σου για να εχεις και περισοτερη βιολογια ,αυτο φαινεται αλοστε και απο το οτι η αλγη φευγει τους ζεστους μηνες που οι αποικιες των οφελιμων βακτηριδιων σου με την ζεστη ισχυροποιουνται.τωρα βεβαια εχεις φτιαξει και το μπογκ που θα βοηθησει αρκετα.αντλια καλα εκανες και πηρες μεγαλη, που ξερεις καποια στιγμη μπορει να μπεις και στον πειρασμο να μεγαλωσεις και τη λιμνη.
|
|
|||
|
|||
![]()
γνωριζει κανεις πως μπορω να προμηθευτω cristal bio?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτα λιμνης | GIORGOSKARA | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 01-06-18 07:32 |
κατασκευη λιμνης | panos78 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 25-04-12 23:39 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ | Serifis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 29-09-09 12:12 |
ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΛΙΜΝΗΣ | kwstas_original | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 14 | 19-09-09 15:39 |
ταιστρα λιμνης | gutsi | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 0 | 23-09-07 21:48 |