|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λουκά εισαι πολυ μπροστα,τελος
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπερβαλεις
![]() Απλα μελεταω καποια πραγματακια... Οχι 100%,απλα να εχω μια εικονα.. Επισης ειμαι της αποψης οτι μιας και τα ψαρια μας τα εχουμε σε αιχμαλωσία,τουλαχιστον να προσπαθήσω να τους δωσω κατι οσο πιο κοντα γινεται στο περιβαλλον τους..απέχω ακόμα παρα πολυ απο αυτο ![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Να τος ο Κοντρολερ http://www.ebay.com/itm/20A-Programm...QAAOSwuLZY5Ka6 Και να τι δουλεια μπορεις να κανεις... Το μονο που ουσιαστικα πρεπει να κανεις ειναι να μελετησεις την ζωη των ψαριων σου. Συνθήκες περιβαλλοντος κτλ...
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 17-05-17 στις 16:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φτηνος ειναι ρε συ,σε σχεση δηλαδη μ αυτο που κανει!!Ψηνομαι ασχημα
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ευκολο ειναι.. ![]() Δεν το ξέρω αν τον εχει ο δημητρης Τπτ ![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Οχι Λουκα δεν εχω..Εγω σκεφτομαι με 2 χρονοδιακοπτες για αρχη.Μια ωρα τα τα 15 χρωματιστα πριν και μια παραπανω στο τελος.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
AquaScaping World Magazine - 1o τεύχος | halvas69 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-10-14 22:58 |
The world's top 27 nature aquariums | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 17-10-07 22:00 |
Nature Aquarium World : 1,2,3 | Juan | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 3 | 12-11-05 17:26 |