|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Μπάμπη, όμορφο
![]() Για το νερό ότι σου είπε ο Κώστας , μακρυά από απιονισμένο. Για αποχλωρίωση μπορείς να ρίχνεις το νερό με πίεση σε ένα κουβά και τότε εξατμίζεται μεγάλη ποσότητα χλωρίου
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σου Μπάμπη!!
Πολύ ωραία κατασκευή το ενυδρείο, στολίδι & το ντουλαπάκι πολύ δυνατό! Αν δεν σε χαλάει σε κάνα μήνα ρίξε & λίγο κερατόφυλλο μέσα για τα πρώτα μικρά ... Με τι βινύλιο έντυσες το καπάκι? Δεν θα έχει θέμα να ξεκολλάει με την υγρασία? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για το θέμα της υγρασίας έχει να κάνει με το εάν έπιασε σωστά στο ξύλο. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να ξεκολλήσει αλλά πήρα το ρίσκο να το δοκιμάσω για πιο ομοιομορφο αποτέλεσμα. ------------------------- Παράθεση:
------------------------- 3,5 μέρες μετά την τοποθετηση των ψαριών και το μπολι του Σταύρου οι μετρήσεις είναι. Αμονια 0,25 αλλά αρχίζει να τείνει προς το 0 Νο2: 5 Νο3: 10 Ακούω συμβουλές. Πότε αλλάζω ξανά νερό; Στην εβδομάδα ή συντομοτερα; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 16-05-17 στις 14:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αλλάζεις νερο ΧΘΕΣ ,
Είναι πολλά τα ΝΟ2=5, κάνεις 2-3 διαδοχικές καλές αλλαγές και δεν ταΐζεις για το επόμενο 3μερο
|
|||
|
|||
![]()
28 λίτρα με φίλτρο που περιέχει άνθρακα και με αεραντλία μετά από πόση ώρα να τα θεωρήσω ασφαλή για να κάνω την αλλαγή; Αν είναι να μη περιμένω όλη νύχτα να γίνει σύντομα η αλλαγή κι αύριο καινούργιο
|
|
||||
|
||||
![]()
υπάρχει κυκλοφορία νερού μέσα από τον άνθρακα ;
αν υπάρχει σε 15-20 λεπτά έχει καθαρίσει το νερό. Θα πρέπει να πάρεις και Prime για έκτακτες περιπτώσεις όπως τώρα, το Prime εκτός από αντιχλώριο, μειώνει τη τοξικότητα σε νιτρώδη και αμμωνία
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αλήθεια όταν συσκευασα το πακου είχα πάρει κι είχα βάλει ζεολιθο για την αμονια. Στην περίπτωση μου κάνει κάτι; Ευχαριστώ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Chiller- σιγα σιγα ερχεται το καλοκαιρι | delta66 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 23-11-14 21:33 |
ξεκηναμε σιγα σιγα | Δημητρης89 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-10-09 16:46 |
σιγα σιγα κοντα σας | thanasis76 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-08 22:26 |
σιγσ σιγα σουλουπωνεται.. | Ryu | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 27-11-07 23:32 |
Το ονειρο σιγα σιγα βγαινει!! | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 05:00 |