|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ομορφα πραγματα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το ήξερα για την θερμοκρασία πόσο θέλει?Μετρήσεις δεν έχω κάνει γιατί πήρα μπολι από το άλλο ενυδρείο μου...οποτε πιστεύω να έχω καλές μςτρησεις
|
||||
|
||||
![]()
Κι εμένα μου αρέσει. Βέβαια αυτές οι πέτρες δεν είναι και πολύ κοντά στη βιοτοπική εικόνα αλλά εμφανισιακά είναι όμορφο. Τα 40 λίτρα αλλαγή είναι πολύ λίγα.Και βέβαια ανέβασε σιγά-σιγά τη θερμοκρασία πάνω από 25. Σιγά-σιγά ε; Μετρήσεις έχεις; Βάλε μας και καμιά φωτο ακόμα!
|
||||
|
||||
![]()
πηρες μπολι οκ αλλα ξερεις οτι επιασε?καμια φορα δεν πετυχαινει 100%.καλο ειναι να κανεις καμια μετρηση τωρα στην αρχη να βλεπεις που παιζει!
η θερμοκρασια μπορει να κυμανθει απο 24 το χειμωνα εως 28 το καλοκαιρι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikosn : 14-05-17 στις 20:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο είναι στο μάτι,αύξησε την ποσότητα στις αλλαγές και κάνε και μετρήσεις για να είσαι σίγουρος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο το νταμάρι και καλή αρχή στα σκληρά!
![]() Αλλαγές νερού 100λ ~ τη βδομάδα. Για τη θερμοκρασία μην ακούς τι λένε οι νότιοι ![]() Τα daktari πως σου φάνηκαν? μόνο το αρσενικό παίρνει όμορφο χρώμα και φοβάμαι μη σε απογοητεύσουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σευχαριστω κλεοβουλε...όντως μόνο το αρσενικό έχει χρώμα..το μόνο που θα με χαροποιησει θα είναι ή αναπαραγωγή αν κ ποτέ γίνει..άντε να δουμε
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο Malawi 200lt! | panioul | Malawi | 80 | 10-02-16 22:42 |
Το νέο 200lt | Anna10 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 33 | 04-01-13 14:09 |
Amazon - 200lt | nieous | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 12-11-12 15:25 |
Ενυδρειο malawi 200lt haplochromis | kostaskich | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 11 | 19-03-09 16:41 |