|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο φίλε καλή αρχή. Αναμένουμε την συνέχεια.
Το ξύλο μου αρέσει πάρα πολύ ![]() Κάπως έτσι το είχα κάποτε http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...2&postcount=30
|
|||
|
|||
![]()
Καλή αρχή και πάμε δυνατά!!!!
Ωραίο έπιπλο και ο χώρος γενικότερα με το πατάρι!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Νικόλα!
Φανταστικός ο χώρος και η σχεδίαση του,το ενυδρείο έδεσε πραγματικά μεσα! Καλη αρχη και απο το καινούργιο θεμα σου,το προηγούμενο θα κληρωθεί και στο τελείωμα του θα παραπέμπει το νέο! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλη επανεκκινηση να εχεις φιλε μου μπορεις να μας πει απο τι υλικο εφτιαξες την βαση.( ειδος ξυλου) .
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε στράτο τη βάση την έντυσα με 4 -μετρα κομματια ξύλου που στις μάντρες οπου πουλανε ξύλα είναι γνωστά ως πετσώματα. Στην ουσια είναι λωριδες 4 μετρες με πλάτος 15 πόντους και πάχος 1,5 εκ απλανάριστες. Τα ξύλα που χρειάστηκα ηταν γύρω στα 16-18 μέτρα και μου κόστισε μόλις 20 ευρω. Το είδος του ξύλου είναι τσέχικο έλατο.
------------------------- ![]() Φωτο απο σημερινο ταισμα κατεψυγμενης. Τα ανθιας ειναι μεσα 5 μερες και ειναι ακομα πολυ ντροπαλα. Βεβαια ξεψαρωνουν μερα με τη μερα αλλα ακομα δε μπορω να πω οτι τρωνε οπως οι χρωμιδες μου βασικα δε μπορω να καταλαβω καν αν τρωνε ακομα. Η προοδος τους ειναι οτι βγαινουν απο τ φωλια τους την ωρα του φαγητου. Βλεπουμε και αυριο ομως που περιμενω και νεους επισκεπτες! Sent from my iPhone using Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tnick : 15-05-17 στις 20:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο αγόρι μου καλή συνέχεια να έχεις και όλα να πάνε όπως τα σκέφτεσαι!
Εύχομαι να γουστάρεις πολύ ο εξοπλισμός δυνατός αντάξιος των καλύτερων εδώ μέσα και γενικότερα πολύ ολοκληρωμένο.. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Νικόλα!
Τι νεα εχουμε φιλαράκι μου,ισορρόπησαν οι τιμές; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι δυνατή η μετακόμιση ενός ενυδρείου; | AGGELOSAR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 05-04-17 23:57 |
Καλή επανεκκίνηση... | steve4 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 19-04-16 18:06 |
Πρόταση για δυνατή αεραντλία | John T | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 14-12-06 16:57 |