|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αντε σκεφτείτε λίγο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
???????????????????????????????καμενο ειναι δεν ............
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, το βρήκα (έτσι για να σε τρολλάρω). Φτιάξε μια πανοπλία με πλέξι και όταν γίνει κάτι καταστροφικό μπες μέσα. Έτσι θα γλυτώσεις το ξύλο από τη γυναίκα σου.
![]() https://www.google.gr/search?q=%CF%8...BqjHGqYR8BDXM:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σταύρο respect φίλε και μονο που βρηκες αυτό που βρηκες.....χαχαχαχαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
Για πάμε να δούμε
5αρι πλεξιγκλάς ![]() χάραγμα και κόψιμο στα 5 χιλιοστά ![]() βάζω το κομμάτι στο ηλεκτρικό κατσαβίδι ![]() βάζω στη μέγγενη 2 κομμάτια χοντρό γυαλόχαρτο ![]() και αρχίζω να τρίβω το κομμάτι ![]() μετά από λίγο το κομμάτι έχει γίνει έτσι ![]() Μήπως τώρα μπορείτε να βρείτε τι είναι ;
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 14-05-17 στις 15:21 |
|
|||
|
|||
![]()
Δύο πιθανές χρήσεις :
Πηρακια για σταθεροποιηση αντικείμενου από πλεξιγκλας. Το περνάς από την τρύπα ζεστενεις τις ακριες να κάνουν κεφάλι κι έτοιμος ¶λλη μια χρήση είναι να το βάλεις σα μεντεσε σε καπάκι. Πάλι με τον ίδιο τρόπο |
|
||||
|
||||
![]()
Εύκολο. Φτιάχνεις και σπαθί ασορτί με την πανοπλία.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καπάκια για Rio 125 με φωτισμό | stephos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 24-03-13 14:27 |