Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γενικά > Επί παντός επιστητού

Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-05-17, 09:32
Το avatar του χρήστη Κλεόβουλος
Κλεόβουλος Ο χρήστης Κλεόβουλος δεν είναι συνδεδεμένος
Mratibu wa Afrika jeshi

Περιοχή: 41.192471Ν, 26.304201Ε
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Αχιλλεας Εμφάνιση μηνυμάτων
Μου κανει πολυ μεγαλη εντυπωση που καποιος κανει ενα τοσο δεικτικο σχολιο για συγχομπιστες και βρισκονται καποιοι και το χειροκροτουν και να το επικροτουν.

Μπορειτε να το καρφιτσωσετε ψηλα μην τυχον και κανενας επιδοξος χομπιστας δε το δει και ενοχλησει "το χομπυ σας".
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από RedPointGuard Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολύ πετυχημένο το χιουμοριστικό μήνυμα, αλλά αδυνατώ να καταλάβω οι χαρακτηρισμοί σε τι εξυπηρετούν το χόμπι μας.
Σοβαρά τώρα, νομίζετε ότι πρέπει να απαντήσω??!!!!

Πάντως το "δεικτικό σχόλιο" και "οι χαρακτηρισμοί" αφορούν άτομα
που είτε δεν θέλουν είτε δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο χόμπυ μ' εμάς
Κι επειδή δεν είμαι ρατσιστής
αλλά και δεν ανέχομαι τον βασανισμό οποιουδήποτε ζωντανού πλάσματος, στο όνομα οποιουδήποτε "χόμπυ", από έναν ηλίθιο,
παρουσίασα μια υπαρκτή διέξοδο γι' αυτούς τους συνανθρώπους μας,
που δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια ή ικανότητες πέρα από την αλλαγή μπαταρίας (όποιος θέλει μπορώ να του δώσω οδηγίες)
και το βασικό : ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-05-17, 09:40
Το avatar του χρήστη DEXFISH
DEXFISH Ο χρήστης DEXFISH δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Χίος
Προεπιλογή

Εγώ νομίζω ότι πιο ωραίο θα ήταν να βάλουν μια οθόνη που να παίζει μόνιμα ή κάποιες ώρες ένα όμορφο ενυδρείο ή ένα σημείο ενός βυθού. Αλλά και αυτά τα ρομποτάκια καλά είναι. Ήξερα για αυτά του δεύτερου βίντεο αλλά αυτά του πρώτου τα βλέπω πολύ εξελιγμένα
Παλιά 13-05-17, 09:57
Λάμπρος.Τ Ο χρήστης Λάμπρος.Τ δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Μοσχάτο
Προεπιλογή

Καλημέρα σας...

@Αχιλλέας,
Καταρχήν νομίζω ότι κάνεις κάποιο βασικό λάθος.
Αυτοί που περιγράφονται δεν είναι "συνχομπίστες" !!!
Όχι δικοί μου τουλάχιστον και όχι των περισσοτερων εδώ ....σε αυτό το "κακό" φόρουμ !!!
Αυτοί οι ανθρωποι δεν ανήκουν στη μεγαλυτερη μερίδα όλων όσων ασχολούνται με τα ενυδρεία με αγάπη για τα ζωντανα που φιλοξενούν.
Και όπως πολυ σωστα ανεφεραν πολλές φορες πιο πάνω, δεν περιγράφουν το "νέο" φίλο που θα κάνει λάθος και θα πέσει θύμα του εκάστοτε "έμπορα" αλλά αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει για την υγεία των ζωντανών τους και απλά θέλουν να έχουν ένα διακοσμητικό ή μοδατο αντικείμενο στο σπίτι τους.
Και εγώ ξεκίνησα ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ αλλά επειδή ήθελα να μάθω, διαβασα, ρώτησα, ΑΚΟΥΣΑ, και ξεκίνησα να στήνω κάτι που θα ήταν σωστό για τα ψάρια που φιλοξενώ.
Και σε εμένα αρχικά αυτα που μου λέγανε δεν μου άρεσαν και με στεναχωρούσαν αλλά αν δεν μου τα λέγανε δεν θα μπορούσα να φτιάξω κάτι πολύ καλύτερο.
Συνεπώς ΟΧΙ .......ΔΕΝ είναι συνχομπίστες αυτοί που επιλέγουν το λάθος ενω γνωρίζουν το σωστό.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-05-17, 10:56
Undertaker Ο χρήστης Undertaker δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: -
Προεπιλογή

....τα θέλω κολασμένα! Θέλω ψαράκια ρομποτάκια για να σταματήσω επιτέλους να προσπαθώ ανεπιτυχώς να κατεβάσω σκληρότητες με την τύρφη. Που θα τα βρώ; Στο public;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-05-17, 11:11
Θοδωρής Τσιαμίτας
Guest

Προεπιλογή

Σε όλα αυτά που αναφέρονται παραπάνω κάνετε όλοι σας ένα πολύ σημαντικό λάθος......δεν δίνετε πληροφορίες για τις διαστάσεις των ενυδρείων, τον χρόνο ζωής των ψαριών, τον φωτισμό που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να τονίζονται τα χρώματα τους κτλ...!!!
Και τελικά σε ένα τέτοιο ενυδρείο μπορεί να μπει και ένα χρυσόψαρο ρε παιδιά ίσως και ένας μονομάχος άντε βαριά και ένας γλύφτης για να τρώει τα σκατά των υπολοίπων????? Για το χρώμα στη ζωή μας ρε γαμώτο!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-05-17, 11:25
Το avatar του χρήστη Giannis RPG
Giannis RPG Ο χρήστης Giannis RPG δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Πειραιάς
Προεπιλογή

Καλημέρα σε όλους. Ο γραπτός λόγος διαστρεβλώνεται εύκολα στις μέρες μας, είναι πασιφανές το νόημα του νήματος σε όσους ασχολούμαστε με υπευθυνότητα και ευσυνειδησία με το χόμπι. Πόσο μάλλον, όταν αναφερόμαστε σε ανθρώπους που έχουν καλλιεργήσει δεσμά αγάπης και φροντίδας για τα ζωντανά, μετά απο ενασχόληση πολλών ετών.

Η παρατήρηση μου αφορούσε το νεόκοπο στο χόμπι που μπαίνει στο φόρουμ να διαβάσει και να ενημερωθεί. Και δεν έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τα βίντεο (στο tablet δεν μπορώ να τα δω και μπήκα απο το desktop) και διαβάζει έναν πηχυαίο τίτλο.

Είναι προφανές ότι απευθύνεται σε αυτούς που συνειδητά βασανίζουν ζωντανά. Και αρνούνται να δείξουν στοιχειώδη κατανόηση στις ανάγκες τους, μετά απο συστηματική προσπάθεια με επιχειρηματολογία μελών του φόρουμ. Είναι ευνόητο σε όσους "νιώθουμε"

Η ένσταση μου σχετίζεται με την εσφαλμένη ερμηνεία που μπορεί να γίνει απο τον αρχάριο που διαβάζει. Η ταπεινή μου άποψη , είναι πως δεν προσφέρουν κατι οι χαρακτηρισμοί σε ένα παιδί που ακόμη δε βρίσκεται σε θέση να κωδικοποιήσει όρους και έννοιες του χόμπι. Ο δε ανιωθος, ούτε καν θα μπει στη διαδικασία να αντιληφθεί την πραγματικότητα.

Πολλοί χομπιστες του φορουμ, όπως ο delta, ο κ.Τακης, ο κ. Κλεόβουλος και άλλοι πολλοί, μεταλαμπαδευσαν τις βαθύτατες γνώσεις τους και χάρη σε αυτές χαίρομαι το χόμπι και τους είμαι ευγνώμων. Θεωρώ πως το χιούμορ αρκεί, γέλασα πραγματικά, όπως παλιότερα και με ενα βίντεο του delta με τον "κούκλο" ισπανόφωνο μονοδοντη.

Ούτε θιχτηκα, ουτε πολύ περισσότερο είχα διάθεση να θίξω. Ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου δόθηκε να εκφράσω την απορία μου, σε καμία περίπτωση δεν ήταν κακεντρεχής. Ζητώ συγγνώμη για το μεγάλο διευκρινιστικό ποστ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-05-17, 12:28
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

ε πεστα ετσι να συμφωνησουμε ντε
δε νομιζω πως διαφωνει κανεις με αυτο
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές