|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κλεόβουλε όλα τα λεφτά!!! Και έχει και μπόνους! Αν δεν αλλάζεις νερό πιάνουν και άλγη
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τί είπες τώρα ρε Αρχηγέ;;;;;;;;;;ΤΑ ΘΈΛΩ ΌΛΑ..............πιο καζανάκι.......μέχρι και στην καφετιέρα θα βάλω!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μη σου πω και στο λαμπατέρ
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ακόμα βάζεις γλυκού με αλμυρού μαζί,
τα βάζεις σε 16 ή ακόμα και σε 6 λίτρα, βάζεις μαζί και όσους "γλύφτες" ή "καθαριστές" θες, μαζί με τα απαραίτητα βέβαια, αζαξ πατσαβούρια κλπ, και έτσι δεν θα χρειάζεται να κάνουμε "παρατηρήσεις" σε μερικούς μερικούς
|
||||
|
||||
![]()
Και πετάς και κάνα καρχαρίνι μέσα για μόστρα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μου κανει πολυ μεγαλη εντυπωση που καποιος κανει ενα τοσο δεικτικο σχολιο για συγχομπιστες και βρισκονται καποιοι και το χειροκροτουν και να το επικροτουν.
Μπορειτε να το καρφιτσωσετε ψηλα μην τυχον και κανενας επιδοξος χομπιστας δε το δει και ενοχλησει "το χομπυ σας". |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 12-05-17 στις 23:18 |
|
||||
|
||||
![]()
αχιλλεα μαλον παρεξηγησες το υφος.
εκεινος ο επιδοξος "χομπιστας" που θα φαει τον χρονο του (και οσων του απαντησουν) προσπαθωντας να πεισει πως δεν χρειαζονται αλλαγες νερου,πως τα 10 λιτρα φτανουν για ενα ψαρι,και πως σε ενα κοινωνικο ενυδρειο ταιριαζουν ολα μεταξυ τους επειδη "ετσι διαβασε σε μια σελιδα και ετσι εχει κανει και ο φιλος του στο ενυδρειο του", και παρα τα οσα του λενε ολοι με επιχειρηματα συνεχιζει να επιμενει ξεροκεφαλα και να μη βαζει μυαλο,αυτος δεν ειναι "χομπιστας" ,ειναι βλακας ![]() δεν μπορω να μιλησω για το "χομπυ μας" γενικα,αλλα εγω προσωπικα τουλαχιστον, δεν εχω το ιδιο χομπυ με εκεινον ![]() αλλα επειδη και ο βλακας εχει ψυχη,μπορει πλεον να αποκτησει ενυδρειο οπως αυτο στο βιντεο ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |