|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει για αυτή τη δουλειά , πιστεύω όμως πως δεν κάνει.
Κατά αρχή είναι ψημένη άργιλος ενώ τα παιδιά συζητάνε για άψητη , μαλακή. Ο ψημένος πηλός δεν πρέπει να μπορεί να αφήσει τα στοιχεία, γίνεται σχεδόν ουδέτερος. Το συγκεκριμένο όμως το χρησιμοποίησα εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=86354 απλά για να γεμίσω το κουτί, τα μπιλάκια είναι πολύ μεγάλα , κιτρινίλα έβγαλαν ελάχιστη, είναι πολύ ελαφριά και επιπλέουν στις αρχές τα περισσότερα, και δύσκολο έως αδύνατο στο φύτεμα, τουλάχιστον στη ποσότητα που έβαλα εγώ. Το σημαντικότερο όμως θεωρώ πως δεν κάνει επειδή είναι ψημένος
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΥΡΦΗ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ | Giorgos_89 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 05-11-15 13:14 |
crs και τυρφη | klipitiklopos | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 12 | 16-04-12 22:04 |
Τυρφη για υποστρωμα... | vasilakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 06-06-07 07:38 |
Τυρφη.,- (PH). | Μικρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 21-03-07 03:30 |
τυρφη | Leman | Γλυκό νερό - Γενικά | 54 | 22-02-07 12:20 |