|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Κοσμα τα χερια μου καλα μου τα λενε, εργαλεια που θα βρουμε σε φοιτητικο σπιτι!!!
Ενα τρυπανι θα βρω καπου, αντε το πολυ πολυ να παρω και ενα ποτηροτρυπανο απο το πρακτικερ. ------------------------- Tακη αν το αφησω χωρις καπακι που το κακο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman : 10-05-17 στις 22:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορείς να στερεώσεις με κάποιο τρόπο τα ανεμιστηράκια δεν είναι πρόβλημα.
αισθητικό ειναι μόνο
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχει περιπτωση να σκευρωσει το πλεξι γκλας?
|
|
||||
|
||||
![]()
και βεβαια θα σκευρώσει αν δεν το τελαριάσεις και και δεν βάλεις κόντρες,
για αυτό σου έκανα ετσι το σχήμα. Ενα κομμάτι μονο του πλεξι , σε 24 ώρες θα κάνει τεράστια κοιλιά , σκεψου να ζεσταθεί και από τα φώτα
|
|||
|
|||
![]()
αρα αναγκαστικα παμε για τελαρο.
Και φανταζομαι στο πανω μερος του τελαρου θα κανω και αλλες τρυπες που θα φευγει ο αερας που φα βγαζουν τα ανεμηστιρακια? |
|
||||
|
||||
![]()
σωστά
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πηρα τηλεφωνο το καταστημα, τους εδωσα διαστασεις. Μου ειπαν οτι η κολλα βγαινει σε 100ml και μετα πανω απο κιλο. Φανταζομαι οτι με φτανουν τα 100ml.
Μια αλλη απορια. Θα βαλουμε ειπαμε 4 ανεμηστιρακια. 1 θα βγαζει ζεστο αερα προς τα εξω και 3 θα σπρωχνουν δροσερο αερα προς τα μεσα. Μεσα στο "τελαρο" που θα δημιουργησουμε ομως θα βρησκετε μονο ζεστος αερας. Θα ειναι ικανες 2 τρυπες στο πανω μερος του τελαρου να ανανεωνουν τον αερα; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi στησιμο νταμαριου | oldschool12 | Malawi | 29 | 05-10-11 13:56 |
Νεο στησιμο ενυδρειου με φυτα,πετρες,ξυλα | giler84 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 23-02-10 22:42 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |
Στησιμο Ενυδρειου με κιχλιδες Malawi | al-kar | Malawi | 19 | 23-08-08 19:36 |
Στησιμο ενυδρειου με πετρες-Φωτο | salcon | Malawi | 6 | 24-08-04 19:53 |