|
|
||||
|
||||
![]()
Καλό είναι να κρατάμε τον ύφαλο γύρω στους 26 βαθμούς με ανώτερη θερμοκρασία όχι πάνω από 28. Γενικότερα όσο ανεβαίνουμε σε θερμοκρασία βλέπουμε μια στασιμότητα στην ανάπτυξη των κοραλλιών. Ιδανική θερμοκρασία είναι 26- 27.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία ευχαριστώ!
Και κάτι άλλο ρε παιδιά έχω πάρει απ όταν ξεκίνησα μια αυτόματη αναπλήρωση από water waves με δυο φλοτερακια κιολας. Έχω κάνει την συνδεσμολογια δουλεύει μια χαρά αλλά δεν την έχω εγκαταστήσει στο ενυδρείο ακόμα. Μπορώ να την εμπιστευτώ την συγκεκριμένη η να πάω σε κάτι πιο επώνυμο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
η πιο αξιόπιστη ακόμα και από της ενυδρειακες.....
κάθε 3-4 χρόνια προληπτικά αλλαγή.... |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία παιδιά ευχαριστώ.!
Κάτι άλλο ήρθε χθες το φωτόμετρο της hanna διάβασα τις οδηγίες και δεν έβγαλα και πολύ άκρη. Λοιπόν οι οδηγίες λένε ανοίγεις το μηχάνημα, βάζεις 10ml στο μπουκαλάκι, το βάζεις μέσα και ξαναπατάς το κουμπί. Όλα καλά μέχρι εδώ. Μετά λέει να βγάλεις το μπουκαλάκι να βάλεις την σκόνη μέσα και να ανακατέψεις καλά για 3 λεπτά. Το μηχανάκι κλείνει μόνο του όμως στο δίλεπτο! Μέχρι να βγάλω το μπουκαλάκι να βάλω την σκόνη να το σκουπισω καλα κλείνει το Μηχάνημα.! Μία μέτρηση που πρόλαβα να κάνω έκανα το εξής. Γέμισα και τα δύο μπουκαλάκια έριξα την σκόνη και την διάλυσα στο ένα. Έβαλα πρώτα το σκέτο νερό στο μηχάνημα και μετά έβαλα το μπουκαλάκι με την σκόνη. Πήρα μέτρηση μηδέν οπότε φαντάζομαι ότι δεν παίζει αυτή η λύση. Εσείς πως την κάνετε την δουλειά ρε παιδιά? |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα Αρη!
πατάς το κουμπί,ανοίγει το φωτόμετρο και σου λέει να τοποθετήσεις μέσα το πρώτο δοχείο με νερό έως την ένδειξη! κλείνεις το καπάκι και πατάς μια φορά το κουμπί και σου λέει να τοποθετήσεις το δεύτερο δοχείο με το αντιδραστηριο που θα έχεις ρίξει μέσα του ανακατευοντας το καλά έτσι ώστε να είναι τελείως διαυγές! κλείνεις το καπάκι και πατάς το κουμπί έτσι ώστε να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση! πρέπει το φωτόμετρο να είναι σταθερό στο τραπέζι και να μην μετακινηθεί,οπως και τα δοχεία να είναι πεντακάθαρα εξωτερικά! |
|
|||
|
|||
![]()
Οπότε στην μέτρηση δουλεύουμε και τα δύο μπουκαλάκια το ένα με νερό σκέτο και το άλλο με νερό και διαλυμένη σκόνη έτσι?
Έτσι το έκανα χθες και μου έβγαλε μηδέν αλλά η αλήθεια είναι ότι τα έκανα βιαστικά. Θα ξαναδοκιμάσω σήμερα. Και το αποτέλεσμα που θα πάρω Νίκο το πολλαπλασιάζω με το 3066 και μετά το διαιρώ με το 1000 για να βρω τα φωσφορικά έτσι? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυβος 50χ50χ60 | george79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-16 11:37 |
DIY κυβος για μονομάχο | alkis13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 50 | 04-07-09 14:03 |