|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο πολύ ωραίο το καινούριο. έδεσαν όμορφα το ξύλο με τις πέτρες αν κ οι πέτρες πιθανότατα θα χαθούν μόλις φουντώσει. περιμένουμε να δούμε κ τις καινούριες φώτο
![]() με Stratum για υπόστρωμα θα έπρεπε να έχεις ήδη αποχωρήσει από την κατηγορία των τσίπηδων. έπρεπε να έχεις βάλει φυτόχωμα ![]() ![]() ![]() Όσο για τις ευχαριστίες κ την βοήθεια των φίλων από τα μεγάλα αστικά κέντρα, θα μου επιτρέψεις να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. είναι πολύ σημαντική για εμάς κ τα ζωντανά μας αυτή η υποστήριξη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους !!!!!!!!!!!!!
Το είδαμε !!!!!!!!!!!! Όμορφο είναι Πάνο, πολύ ωραίο και όταν τα φυτά πάρουν τα πάνω τους θα δείξει ακόμα περισσότερο. Οντως , η corymbosa πρέπει να βγει, θα σου κλείσει όλο το ενυδρείο. Τώρα για το όνομα δεν θα σχολιάσω , ξέρω πως ζηλεύεις ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο καλοτάξιδο !!!
Πολύ όμορφο το στήσιμο αλλά με έχεις μπερδέψει. Στις πρώτες φωτό φαίνεται ένα πολύ όμορφο ξύλο και κάποιες πέτρες και από πίσω φαίνεται σαν να έχει ένα λόφο και κατεβαίνει προς τα εμπρός. Στην άλλη φωτό, δεν φαίνεται ούτε η ρίζα ούτε οι πέτρες αλλά ούτε και ο λόφος !!! Τι έγινε ??? άλλαξες τη διακόσμηση ??? Πάντως εμένα οι πρώτες με τις ρίζες τις πέτρες και το γενικότερο στήσιμο μου άρεσε περισσότερο. Αν έβαζες σε εκείνο το στήσιμο ένα γκαζονάκι και μερική Μος στα κλαδιά θα ήσουν για διαγωνισμό. Και πάλι καλορίζικο. |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο εχει αλλάξει. Πετρες και ξυλο έχουν αφαιρεθεί. Επιαναν πολυτιμο χώρο στη γυάλα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ενα ενυδρείο με παρών και μελών περιμένουμε εξελίξεις πολλά μπράβο και σε εσένα και στα παιδιά που έβαλαν πλάτη για ν βγει το αποτέλεσμα
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιο Πανο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Λάμπρο, οι πέτρες και το ξύλο πιάνουν πολύτιμο χώρο για φυτά. Το ενυδρείο είναι μικρό και έπρεπε να βγουν, μόνο φυτά θα έχει μέσα. Σιγα σιγα θα το φτιάξω όπως το φαντάζομαι αρκεί να πιάσει το γρασίδι. Είδομεν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο ωραίο.
Θα το προτιμούσα χωρίς φυτά και γεμάτο πέτρες και άμμο βέβαια... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Βρε με το καλό, και θα πιάσει και το γρασίδι ...σιγά, τι διάλο, τόσα "μασκαραλίκια" έχεις βάλει..... εγώ πάντως πιστεύω ότι με το ξύλο και τις πέτρες θα έκανες "Αλλα" πράγματα. (ειδικά τώρα που έβαλες και τις μπουκάλες, σωλήνες, διαχυτήρες και λοιπά "τσιμπράγκαλα" ). Ειδικά έτσι όπως τα είχες στήσει. Μου άρεσε παρα πολύ. Γούστα είναι αυτά άλλωστε..... |
|
|||
|
|||
![]()
Να το χαιρεσε Πανο και να το δεις οπως το εχεις στο μυαλο σου φιλε!!!
Πολυ ομορφη η μικρη σου ζουγκλα,δειχνει σαν να την εχεις χρονια!!! Μου αρεσε να πω την αληθεια και το παλιο στησιμο,αλλο στυλ βεβαια! Πολλα μπραβο και στα φιλαρακια Τακης και Κωστας που ειναι παντα απικο!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |