|
|
||||
|
||||
![]()
Μπήκαν και τα πρώτα κοραλακια σήμερα!
![]() ![]() ![]() ![]() Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Νίκο -Voas για τα υπέροχα δωράκια του . Αύριο με τα φώτα θα βάλω και φώτο. Νίκο σε υπερευχαριστω οχι μόνο για τα δώρα σου αλλά για τις πληροφορίες που μου έδωσες, ακόμη θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος γιατί γνώρισα έναν πραγματικό χομπιστα με ήθος και αγάπη γι αυτό που κάνει. Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα ![]() ![]() ![]() ------------------------- Σε ευχαριστώ πολύ !!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos_discus : 05-05-17 στις 23:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και οι φώτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, βρισκόμαστε στο στάδιο που ξεκίνησε η διατομικη, παρατηρώντας όμως το ενυδρείο σε ένα βραχακι μόνο έχουν βγει κάτι μωβ σαν τριχες κοντές. Είναι κάτι που πρέπει να ανησυχώ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Να εισαι καλα φιλε Θανάση και εγω χάρηκα που τα είπαμε απο κοντά!
Μια χαρά ειναι το ενυδρείο,σιγα σιγα βρίσκει τον ρυθμό του! Εαν οι τριχιτσες ειναι κοντές και κόκκινες τότε πιθανόν ειναι κυανό,μην σε ανησυχεί θα κανει τον κύκλο του,εαν εξαπλωθεί ή εμφανιστεί σε αλλα σημεία,τότε το συζητάμε παραπέρα! αν θέλεις διάβασε και αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=94691 |
|
||||
|
||||
![]()
Νάσο καλησπέρα!
Τι νεα φιλαρακι εχουμε,πως παει ο ύφαλος; |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο καλησπέρα, προς το παρών λόγω δουλειάς δεν έχει μπει κάτι νέο ακόμη μέσα . Όλα πάνε μια χαρά και οι ρουτίνες γίνονται κανονικά. Πιστεύω μετά το καλοκαιρι9να έχουν κάνει και τον κύκλο τους οι αλγες και να ξεκινήσω να στοκαρω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στα αλατια!! | toliss30 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 20 | 10-04-15 12:01 |
νεος στα αλατια | odin79 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 09-05-08 14:38 |