|
|
||||
|
||||
![]()
Τι χαρακτηριστικά έχει το ενυδρείο σου φίλε γτ απο τα 300 στα 1000 δεν ειναι πολυ δεν ξερω ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα βάλω βανάκι και θα μειώσω τη ροή οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Το ενυδρείο μου ειναι 60lt ζωοτοκα
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ειναι η μεθοδος που σκεφτεσαι.
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Σκέφτομαι για το fluval 306
|
|
||||
|
||||
![]()
Για 60αρι το θεωρω αρκετα μεγαλο, εκτος αν το σκεφτεσαι για μεγαλυτερο ενυδρειο στο μελλον.
Τι ψαρια εχεις σκοπο να βαλεις, ομως?
|
|||
|
|||
![]()
Εχω σκοπό να παρω μεγαλύτερο ενυδρείο και σκέφτηκα να πάρω απο τώρα το φίλτρο ώστε να ειναι έτοιμο στρωμένο. Σε αυτο εχω molly guppies.Στο αλλο δεν ξερω ακόμα
|
|
||||
|
||||
![]()
Για δες & φίλτρα της astro λιγο.
( Έχει ο Μυσιρλης στο Ηράκλειο & πάτα το & στο skroutz ) Έχω το 2208 στα 120 lt με guppies, η ροή είναι πολύ καλή & ο χώρος για βιολογικό υλικό τεράστιος, δεν θα το μετανοιωσεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφαίρεση εσωτερικού φίλτρου | kokbeast | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 03-04-11 15:53 |
Καθαρισμός εσωτερικού φίλτρου | Νικατς | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 03-09-09 21:21 |
Καθαρισμός εσωτερικού φίλτρου | geokary | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 31-03-09 12:27 |
Εγκατάσταση Εσωτερικού φίλτρου.ΝΕΟ | fanopsaro | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 14-02-09 13:18 |
Καθάρισμα εσωτερικού φίλτρου (όχι ugf!) | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 17-03-03 21:27 |