|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ
τραβηξα κατι ωραιες φωτο με το ταμπλετ αλλα επειδη εχουν μεγαλη αναλυση πρεπει πρωτα να κατσω να τις επεξεργαστω αλλα σιγουρα θα ανεβασω καποια στιγμη. ντιπαρισμα δεν κανω ποτε μονο προσεχω εξωτερικα να μην εχουν απτεζιες,αστερινες κ,τ.λ νιτρικα εχω μηδεν φωσφορικα δεν ξερω,εχω αντιφωσφορο μονιμα στο σαμπ καθε μηνα μαζι με ανθρακα. να ρωτησω και κατι για τον ανθρακα ξερω οτι πρεπει να τον βγαζω καθε μηνα τον αντιφωσφορο μπορω να τον κρατησω παραπανω δηλαδη 2 μηνες?η πρεπει να βγαινει οποσδηποτε πανω στον μηνα?
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ κάθε μήνα τα Αλλάζω και τα 2
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι αλλαγη κανονικά μια φορά τον μηνα μαζί με τον ενεργό! |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια,τον τελευταιο καιρο κανουμε κατι δουλειες στο σπιτι βαψιματα και τετοια και λιγο ξεχαστηκαμε δεν προλαβα να ανεβασω φωτο.
τα κοραλλακια πανε ολα μια χαρα οπως επισης και τα ψαρακια ειναι υγειεστατα και χαιρομαι πολυ γιαυτο η κοραλινη εχει κολληση και παει με πολυ αργους ρυθμους. η xenia βλεπω δεν πεθαινει ευκολα,εκει που ξηλωσα το ενα στελεχος πανω απο τον βραχο με το ξυραφακι βλεπω εχει βγαλει δυο μικρα λουλουδακια παλι. Θα το αφησω να μεγαλωσει λιγο και θα προσπαθησω να το ξανα φραγκαρο μιας που η πρωτη προσπαθεια δεν πετυχε.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Μιμή!
Τι νεα εχουμε φιλαρακι,τελείωσαν οι εργασίες; Πως παει ο ύφαλος,υπάρχει καμια εξέλιξη; |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα ολα καλα Νικο οι δουλειες δεν εχουν τελιωσει ακομα αλλα ελπιζω μεχρι την δευτερα να εχουμε τελιωσει.
το ενυδρειο παει πολυ καλα εφυγε εντελως το κυανοβακτηριο ,και εχω κανει πολλες προσθηκες απο κοραλια η χθεσινες τιμες ειναι ασβεστιο 410 επεσε λιγο λογο τον σκληρον κοραλιων(ισως και τις χαμηλης αλατοτητας) μαγνησιο 1420 kh 8 no3 0 salt 1024 το ζευγαρι κλοουν δεν το χαλασα τελικα αλλα δεν μπορω να βγαλω τον μικρο απο μεσα δεχεται μπουλιγκ απο το μεγαλυτερο αρσενικο και θελω να το βγαλω απο το ενυδρειο αλλα δεν μπορω να το πιασω εχετε να προτεινεται κατι?
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά φιλαράκι δοκίμασε παγίδα να το πιάσεις.
βγάλτην κοντά στην μεριά που κάθεται το ψαράκι!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη καθετε ψιλα το ψαρι μεσα σε τρυπα πως θα την βαλω την παγιδα?
Μπουκαλι πλαστικο ο λαιμος κομμενος και στραμενος προς τα μεσα?με τροφη μεσα ε? Η κατι αλλο?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη φορά ενυδρείο και ένας ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ | sotiris_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-10-16 11:47 |
πρώτη φορά με αντίστροφη όσμωση!!! | mikrosaquaristas | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 01-07-11 23:58 |
Η πρώτη μου φορά!!!! | Iann_is | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 09-03-08 13:19 |