|
|
||||
|
||||
![]()
7 common εχεις μεσα?
|
|||
|
|||
![]()
Είναι 7 comet . Τουλάχιστον comet είναι οι γονείς .Τα έχω απο αυγά . Απο την γεννήστρα , σε 30 λίτρα , τώρα σε 100 και μετά το καλοκαίρι , σκέφτομαι να κρατήσω τα 2 και τα υπόλοιπα πρέπει να τους βρω σπίτι ( μάλλον λίμνη ) για να τα φιλοξενήσει .
Επιχείρησα πρώτη και τελευταία φορά να μεγαλώσω ψάρια απο την γέννα τους! |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ γιατι εκει μεσα και με αυτο το φιλτρο δεν γινεται να διατηρηθουν για παντα
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα στην παρέα!
Μπαίνω στο θέμα μου.Στα μικρά μου χρυσόψαρα , στο μαύρο το μικρότερο σε μέγεθος , φαίνεται στην δεύτερη φωτογραφία στο ποστ Νο393 , πέρα οτι δεν μεγαλώνει , δεν χρωματίζεται , κάποιες φορές πρήζεται η κοιλιά του (λες και είναι φάνσυ) , είναι ανόρεκτο και νωχελικό . Επίσης κάθεται πολλές φορές πολύ κοντά στον βυθό την ώρα που όλα τα άλλα κολυμπάνε . Λέτε να έχει τα ψυχολογικά του λόγω μη χρωματισμού , είναι τεμπέλικο ή άρρωστο ? |
|
||||
|
||||
![]()
Ψυχολογικά δεν έχει αγαπημένε μου
![]() ![]() Απλά σίγουρα έχει κάποιο πρόβλημα ..... τώρα τι ? δεν μορώ να ξέρω .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν, το ψαράκι είναι πολύ καλύτερα !!!
Φυσιολογική συμπεριφορά-όρεξη κτλ !!! ¶ρχισε να χρωματίζεται και αυτό!!! Να δείτε που μάλλον θα ήταν ψυχολογικό το θέμα του!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φωταρε ψαρια με ψυχολογικα δεν υπαρχουν. Τουλαχιστον οχι ακομη
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|