|
|
||||
|
||||
![]()
Στην επιφανεια και επειτα μπλουμ μεσα η απλα στην επιφανεια λες και προσπαθουσε να παρει ανασες?
Μετρησεις κανατε? Πολυ ξαφνικο μου φαινεται κ.τακη....
|
||||
|
||||
![]()
πολυ λυπαμαι Τακη..........
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα ρε συ Τακη το κερατο μου μεσα δλδ. Να χασεις και τα δυο black moor.....Μηπως την επαθε λογω νυκτικης κυστης?
|
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα Τάκη. Λυπάμαι πολύ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λουκά έτσι ξαφνικό, μπαμ και κάτω.
Χρήστο κάποια μικροβιακή εσωτερική μόλυνση μάλλον, δεν άντεχα να ανοίξω και αυτό. Είναι δύσκολη η κατάσταση να έχεις στα χέρια σου ένα τεράστιο ψάρι νεκρό που το είχες 5 χρόνια, και αυτές τις ημέρες έκλεισε 5 χρόνια στα χέρια μου, όσο και η ενασχόληση μου με τα ενυδρεία ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρε συ Τακη να σου κατι σιλικρινα? Ξενερωνω πολυ οταν παιδια σαν εσας που προσεχουν απιστευτα πολυ τα ψαρια τους χανουν ψαρια για οποιοδηποτε λογο και αλλοι που ειναι τελειως αδιαφοροι και τα εχουν σε ελεινες συνθηκες διαβιωσης τα ψαρια ζουν επτα οχτω χρονια (οπως αυτο που τωρα φιλοξενω και εχουμε πει απο το τηλεφωνο τι ειχε περασει...
|
|
||||
|
||||
![]()
συμβαίνουν αυτά Χρήστο,
και τα δικά μου δεν ξεκίνησαν και με τις καλύτερες προϋποθέσεις, άσχετα ότι μετά έμαθα , έμαθα πάνω σε αυτά όμως
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oranda κολυμπάει ανάποδα | moradin | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 29-01-16 15:20 |
Black moor | eleniko | Χρυσόψαρα | 9 | 22-11-12 12:45 |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |
Black Moor Ερωτήσεις... | qstavrosq | Χρυσόψαρα | 5 | 31-05-06 07:26 |