|
|
||||
|
||||
![]()
δεν είναι απαραίτητο το ειδικό υπόστρωμα, ειδικά αν έχεις εύκολα φυτά.
Τι θερμοκρασία έχεις ; τι PH και τι ψάρια ; Ο φωτισμός θα πρέπει να έχει σταθερή διάρκεια για αυτό βάλε χρονοδιακόπτη, τι διαστάσεις έχει το ενυδρείο σου και τι λάμπες έχεις ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Κάτι άσχετο, μπορεί κάποιος να καταλάβει αν είναι έγκυος η 'κυρία' γτ σαν να τη βλέπω λιγάκι φουσκωμένη ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostasgnc : 28-04-17 στις 17:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Απ πεχα και θερμοκρασια εισαι μια χαρα!Τωρα για για τα φυτα υπαρχουν ευκολα η μετρια φυτα που λιπαινονται απο τη στηλη νερου ,οπως ανουμπιες, μοςς ,βολιβιτες .Αυτα που αναπτυσουν ριζικο συστημα θελουν ταμπλετα γιατι φυτευονται.
|
||||
|
||||
![]()
Τα ντενισονι θελουν ομαδα 6 ατομα και λιτρααααα!
|
||||
|
||||
![]()
το ph αμφιβαλω αν ισχυει..προφανως εχεις μετρησει με στικς και σου εδειξαν οτι να΄ναι.
βγαλε απο μεσα καραβια , διαμαντια , γοργονες και μαγκες , φυτεψε το με ευκολα φυτα και θα κανεις ενα ομορφο και σωστο ενυδρειο σιγα σιγα. Δεν χρειαζεσαι λιπασμα για ευκολα φυτα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Και ολα τα αλλα!Προσπαθησε να το κανεις φυσικο.Δεν νομιζω στη φυση να υπαρχουν ναυαγια,ματοχαντρα κλπ.Ασε που τα περισσοτερα ειναι τοξικα για το νερο σου απο χρωμα,συστατικα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι φυτά μπορώ να βάλω στο νέο μου ενυδρείο | AGGELOSAR | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 10-10-16 11:46 |
Τι μπορώ να προσθέσω. | rakita | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 29-09-12 08:30 |
Τι άλλο ψάρι μπορώ να προσθέσω? | giorgaki20 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 03-12-06 19:55 |
Μπορώ με τα ψάρια που έχω να βάλω φυτά στο ενυδρείο μου; | SaKreK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-09-04 08:59 |