|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Βασικά το σκεφτόμουν με 4 τεράστιες πέτρες και περιμετρικά κάποιες μικρότερες........ Αυτή είναι μια σκέψη για το μέλλον.... |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια Λάμπρο πολύ όμορφο ενυδρείο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απλά, αν το κάνεις αυτό δεν θα χάσεις πολλά λίτρα σε σχέση με αυτό που θα σου προσφέρουν αυτές οι 4 πέτρες;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() Ελπίζω να μη χρειαστεί να μετακινήσεις ξανά τις μεγάλες πέτρες. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο πλέον Τάκη. Είπαμε ..για όσο είμαι παντρεμένος δεν πάιζει άλλο ενυδρείο. Εκτός και μου πέσει το Τζοκερ αλλάξω σπίτι και το ετοιμάσω από πριν έρθουν οι υπόλοιποι....χαχαχαχαχαχα Παράθεση:
Είπα για το μέλλον..... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ποτέ μην λες ποτέ......
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και καλό μήνα σας.
Στο ενυδρείο πρόσεξα προχθές και τα πρώτα μωρά "Labeotropheus Trewavasae Mpanga red". ίσως είναι και τα πρώτα μωρά στην Ελλάδα και χαίρομαι ιδιαίτερα και για αυτό. Ήταν 2 οι μπουκωμένες και έτσι αρχίσανε οι πρώτες γέννες. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενός "Ι wanna be nano-reef" | chrisx | Reef | 18 | 26-04-13 22:58 |