|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και ιδιαίτερα τον Τάκη που τον τελευταίο μήνα τον ζάλισα με τις συνεχόμενες απορίες μου
Την θερμοκρασια την πηγα στους 25,5 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνα με τις μετρησεις σε καμια 15αρια μερες θα εχω κανει τιποτα?
Επισης ο Σταυρος που προσφερθηκε να μου στειλει τα Guppy μου ειχε πει για μπολι. Αν εχει διαθεσιμο ακομη, μπορω να κανονισω ψαρια και μπολι μαζι άμεσα; ή να περιμενω λιγο ακομα; |
|
||||
|
||||
![]()
Αν σου στείλει μπολι με το καραβι και το έχεις σε 2-3 ώρες θα πιάσει.
Αλλά καλύτερα να μη σου στείλει και ψάρια μαζί αλλά αργότερα, μη τυχόν και δεν πιάσει το μπολι και τρέχεις, καλύτερα αργα και σταθερα βήματα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Μπάμπη, όπως λέει ο τίτλος, Σιγά - Σιγά .
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια Μπαμπη! Αλλαξε εντελως το ενυδρειο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς το πακου αν και βρήκα κάποιο παλικάρι σε μια περιοχή της Αττικής να το δώσω με 3000λίτρα ενυδρείο κι άλλα παρόμοια ψάρια, δεν άντεξε στο ταξίδι
|
|
|||
|
|||
![]()
15η ημερα σημερα κι ειπα να κανω μια μετρηση
Αμμωνία : 0,25 NO2 : περίπου 5 προς τα κάτω ΝΟ3 : μεταξύ 5-10 (ποιο κοντά στο 5) Ph : το απλό μου έδειξε 7,6 Αρα απο την προηγουμενη μετρηση αμμωνια και No3 επεσαν ενω No2 εμεινε το ιδιο |
|
|||
|
|||
![]()
Υπομονή Μπάμπη......
θα έρθει η στιγμή που περιμένεις !!! Εγώ πάντως στη θέση σου θα έπαιρνα "Μπόλι" από τον Σταύρο σε μια σακούλα μεγάλη με νερό από το ενυδρείο του. Και 4 και 5 ώρες να έμενε εκεί δεν θα πάθαινε τίποτε. Θα το έβαζα και θα ήμουν κουφέτο. |
|
||||
|
||||
![]()
Υπομονή,
βάζε τροφή, ή όπως είπε ο Λάμπρος να σου στείλει μπόλι ο Σταύρος, που πιστεύω πως θα βοηθούσε και ας αργούσε λίγο να μπει
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ομως σκεφτομαι οτι απο Χιο περναει πλοιο για Μυτιληνη καθημερινα στης 05:00 και 2 φορες στης 07:00 οπότε δε θελω να τον ταλαιπωρησω. ------------------------- το οτι τα νουμερα NO3 και Αμμονια επεσαν ειναι καποια ενδειξη? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 03-05-17 στις 12:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Chiller- σιγα σιγα ερχεται το καλοκαιρι | delta66 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 23-11-14 21:33 |
ξεκηναμε σιγα σιγα | Δημητρης89 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-10-09 16:46 |
σιγα σιγα κοντα σας | thanasis76 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-08 22:26 |
σιγσ σιγα σουλουπωνεται.. | Ryu | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 27-11-07 23:32 |
Το ονειρο σιγα σιγα βγαινει!! | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 05:00 |