|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι κατι δυσκολο...ψαξε το και πραγματικα σου λυνει τα χερια απο ολες τις οπτικες πλευρες...απλα το μονο μειονεκτημα αφου και γινει μια σωστη μελετη(οπως ειπα δεν ειναι κατι δυσκολο) ειναι το βαρος που προσθετεις ανα τ.μ
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίες διαστάσεις για Μαλάουι!! Ανυπομονώ να αρχίσουμε τη συζήτηση για τα είδη που θέλεις να φιλοξενήσεις
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Ωστόσο εγώ δεν επέλεξα ποτέ σαμπ και κοντά στα πλεονεκτήματα καλό είναι να λέγονται και τα μειονεκτήματα. Μερικά : - μεγαλύτερος θόρυβος από την ροή του νερού σε σχέση ακόμα και με το πιο θορυβώδες εξωτερικό φίλτρο - αντίστοιχα μεγαλύτερος κίνδυνος για πλημμύρα - αναπόφευκτη υγρασία στο ντουλάπι λόγω εξάτμισης - κόστος κατασκευής/εξοπλισμού αντίστοιχο με ένα μεγάλο εξωτερικό φίλτρο αλλά μηδενική συγκριτικά αξία μεταπώλησης σε σχέση με το τελευταίο - ....... |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω θα προτιμούσα σαμπ σ αυτα τα λιτρα.1ο ο θόρυβος εχει λυθεί εδω κ καιρο .2ο με 150 ευρω φτιαχνεις σαμπ για 2 τονους ενυδρειο.3ο βαζεις καπακι δεν εχεις εξάτμιση.4ο απιστευτη ταχύτητα στην συντήρηση.φιλε μου φτιάχνω κ εγω ενα 2μετρο πρωτα ο Θεός μ ακριβως τις ιδιες διαστασεις κ νομίζω οτι θα το χαρεις παρα πολυ.καλη αρχη!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Zante : 25-04-17 στις 20:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Τουλάχιστον κάνε τρύπες-αναμονές στο πλαϊνό γυαλί για υπερχείλιση αν και όταν τις χρειαστείς να είναι έτοιμες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλό ξεκίνημα και από μένα!Η διαστάσεις(το ύψος θα το ήθελα 65)είναι κάτι πολύ παραπάνω από καλά.......όσο για το σαμπ προσφέρει μεγάλη βοήθεια(αν θες να φυλάξεις κάποιο ψάρι),την πλημμύρα την γλυτώνεις με σωστή μελέτη και με καπάκι την εξάτμιση!
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχει καποιο θεμα εδω στο φορουμ που να δειχνει την δημιουργια ενος σαμπ;αν ναι ειναι ευκολο το λινκ;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |