|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||||||||
|
|||||||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Η αληθεια ειναι οτι το μερος που σκεφτομαι να διαμορφωσω με πετρες το φανταζομουν σαν αυτα του στυλ iwagumi! Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο επιτελους μπηκε στην θεση του! Υστερα απο σχεδον ενα χρονο που ειχε κολληθει!
Μαυρη αμμος τελικα, οψιδιανος, απο αζορες, Πετρες σχιστολιθου ουδετερες οπως ειχε πει ο αστερης και οι ριζες σε συνθεση για να θυμιζουν μεγαλυτερο κομματι ριζας δεντρου. Ηδη εχω βαλει και τα πρωτα φυτα απο το προηγουμενο ενυδρειο και αρχιζει και μου αρεσει! για δειτε ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το πράγμα περιμέναμε τόσο καιρό??? Τί να πώ... άσε τα φυτά και γύρνα το σε Βιότοπο Ουζουμπούρου...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αποστολη υστερα απο τοσο καιρο με φυτεμενα θαπρεπε να ξερεις...
![]() Ετσι οπως φαινεται τωρα λαμπικο και φρεσκογυαλισμενο ειναι οντως ασχημο. Μολις πιασει λιγη αλγη το πισω μερος, μπουν και τα φυτα που πρεπει και αναπτυψθουν, θα δειξει αλλιως. Σε καλο δρομο το βλεπω εγω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το δικό μου γούστο λέει τα εξής:
Είμαι σίγουρος ότι όσο τα φυτά θα μεγαλώνουν θα σου δείξουν μόνα τους πως να διαμορφώσεις το ενυδρείο και το μόνο που προτείνω να κάνεις, είναι να ακολουθήσεις την επιθυμία τους........
|
|||
|
|||
![]()
Εγω το βρισκω συμπαθητικο για αρχη.. σκεφτεσε να βαλεις κατι για χαλι? Να υποθεσω πως εβαλες μαυρο υποστρωμα για να μην βαλεις χαλι?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορα Νεου Ενυδρειου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 05-09-06 23:59 |
ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ ΕΝΤΔΡΕΙΟΥ | sakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 31-08-04 12:02 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ !! | christos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 19-03-03 00:47 |