|
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο το δοκιμασες χωρις υλικα μεσα να δεις πως ακουγεται αν εχει διαφορα;
χλωμο το κοβω να στο αλλαξουν θα σου πουν το φιλτρο δουλευει κι οτι απλα ετσι ακουγεται..
|
|||
|
|||
![]()
"ήσυχο" είναι μόνο όταν κρατάω την κεφαλή ανάποδα μέσα στο νερό αλλά κ πάλι καταλαβαίνω τους κραδασμούς στο χέρι.
όσο προσθέτω τα κομμάτια του (κουτί υλικών, βιολογικό υλικό, spraybar) κ το γυρνάω σε κάθετη θέση τόσο αυξάνεται κ η φασαρία. |
|
||||
|
||||
![]()
κινεζια, αν δεν κανει και λιγο φασαρια δεν εχει γουστο!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
επειδή δεν φαίνεται καθαρά στο βίντεο,το έχεις βυθισμένο ολόκληρο μέσα στο νερό;;
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το παλιό κινέζικο που έχω κ είναι φτηνότερο κ πιο μικρό (450lt/h) δουλεύει αθόρυβα πάνω από 1 χρόνο τώρα. νομίζω πως κάποιο πρόβλημα πρέπει να υπάρχει με την φτερωτή. μόλις το κολλήσω στο τζάμι αυξάνεται κ ο θόρυβος. όταν το κρατάω στο χέρι κ δουλεύει ακούγεται πολύ λιγότερο. η φασαρία θεωρείτε πρόβλημα ώστε να το καλύπτει η εγγύηση ή πρέπει να περιμένω να παραδώσει το πνεύμα για να μου το αλλάξουν ? |
|
||||
|
||||
![]()
γιατί είχα και εγώ ένα που αν δεν ήταν αρκετά βυθισμένο κάτω από το νερό έκανε θόρυβο
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι ομως Γιάννη 2 αντλιες που χω παρει απο e bay στα 220v ειναι εντελως αθορυβες
ενω οι 12 βολτες ακουγονται.. ειναι και θεμα τυχης βεβαια με τα κινεζικα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() εγω μονο κινεζικες εχω (κι εχω παρει 10αδες αντλιες) καποιες δεν τις ακους, αλλες κανουν σαν τρακτερ.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο έχω το JP092, μικρότερο μοντέλο, και δεν κάνει τον παραμικρό θόρυβο. Προφανώς έχει πρόβλημα, δεν ξέρω αν αξίζει να μπεις στη διαδικασία αλλαγής...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ισως να μη δενει καλα η κεφαλη με το υπολοιπο σωμα κι ακουγεται..Μηπως το παραφορτωσες με υλικα;αλλα κ παλι δε δικαιολογειται..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εσωτερικό φίλτρο | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-08 10:57 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |