|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έβγαλα και πολλά φυτά από μέσα ,
μόνο ένα samla των 60 λίτρων γέμισα ![]() ![]() και αφού καθάρισε λίγο το νερό έβγαλα ψάρια , σαλιγκάρια και γαρίδες. Όσο ήταν τα φυτά μέσα ήταν αδύνατον να βγάλω τα ψάρια ![]() Έπεσε ένα πολύ καλό σιφονάρισμα και έβαλα πάλι τα ψάρια μέσα ![]() και μετά μπήκαν πάλι οι γαρίδες και όσο σαλιγκάρια είχα βγάλει, και το γέμισα με νερό ![]() ![]() Από γαρίδες γίνεται χαμός ![]() και από σαλιγκάρια ακόμα μεγαλύτερος χαμός ![]() Στο όλο εγχείρημα με βοήθησε απίστευτα ο ταχυθερμαντήρας δεν χρειάστηκε να προετοιμάσω νερό, από τον ταχυθερμαντήρα κατευθείαν στο ενυδρείο, και χάλασα πολύ νερό, γιατί όσο έβγαζα τα φυτά , μια αντλία έβγαζε νερό και ταυτόχρονα έβαζα φρέσκο από το φίλτρο άνθρακα με τον ταχυθερμαντήρα, αποχλωριομένο και στην ίδια θερμοκρασία με του ενυδρείου. Αύριο η συνέχεια, έχουμε επαναφύτευση ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος Τάκη. Πολύ σαλιγκάρι ρε άνθρωπε!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εισαι τρελοοοοοοος
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πωπω.. Αυτά είναι!
χαχα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
τι έφτιαξες πάλι κ.Τάκη μας !!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι γαρίδες πρέπει να έχουν πάθει πλάκα έτσι στο ξέφωτο που είναι. Ανοιξιάτικο καθάρισμα ενόψει καλοκαιριού.
¶ντε, με το καλό το φύτεμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Χαρα στο κουραγιο σου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και το φύτεψα
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νέο μου ξύλινο χρυσοψαράδικο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 636 | 22-10-17 19:58 |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |