|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Δήμητρα, πρώτα θα περιμένω να στρώσω το ενυδρείο και μετά θα βάλω ψάρια σίγουρα... Θα πάω να πάρω το μπολι γιατί ρώτησα και σήμερα και μου είπε ότι είναι όλα κομπλε, τρέχει δύο χρόνια το ενυδρείο και δεν είχε αρρώστια παρά μόνο μια περιπωση πριν από ενάμιση χρόνο... Έχω δει τους παραμέτρους ναι και με τι άλλα ψάρια ταιριάζουν...
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι που βοήθησα!! Να σαι καλά! Με το καλό να στρώσει το ενυδρείο σου και να το χαρείς με τα ψαράκια σου!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, λοιπόν ψάχνω για μπολι στην περιοχή μου υπάρχει τρόπος να ψάξω από δω μέσα??? Γιατί αυτό που ήταν να πάρω ακυρώθηκε... Είμαι Αγιο Νικόλαο Κρήτης...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πήγαινε στις ζητησεις και βάλε αγγελία!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, θα σας πρηξω με τις ερωτήσεις μου... Μπορώ να βάλω βότσαλα απο παραλία που να μην είναι ασβεστολιθικά? Και αν ναι μπως μπορώ να τα κολλήσω μεταξύ τους???
|
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά δεν κολλάμε στα ενυδρεία γλυκού νερού μπορείς να στησεις το ενυδρείο σου χωρίς να κολλήσεις τιποτα. Και πραγματικα δεν χρειάζεται... Υπαρχουν κάτι κόλλες για θαλλασινο ενυδρείο που τις χρησιμοποιουν γιά τα κοράλλια ... Τις πέτρες εγώ τις ζεματιζω πριν τις βάλω στο ενυδρείο. Και τις αφήνω να κρυωσουν. Βρηκες Μπολι;
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορώ να τα στήσω αλλά φοβάμαι μην πέσουν και εγώ θα τις ζεματισω πρώτα πριν τις βάλω μέσα... Ναι βρήκα μπολι από την ερχόμενη εβδομάδα θα το βάλω στο ενυδρείο μου...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΒΟΗΘΕΙΑ | brown | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 29-12-15 23:20 |
Pet shop η αποθηκη?? | malawimbuna | Παραλία - Beach Bar | 5 | 07-04-09 00:42 |
Ενυδρειο βοηθεια | MIkex24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-01-09 21:41 |
Βοηθεια για ενυδρειο 683 λιτρων!!!!! | FRIXOSMJOKER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 03-07-08 00:18 |
Το ενυδρειο μου. (με την βοηθεια σας | nik0s7 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 14-01-08 01:18 |