|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφού μιλάμε εδώ γιά αντιχλώριο ..... μπορείτε να μας αναφέρετε μερικές εταιρείες απο τις οποίες αγοράζετε εσείς; η ερώτηση μου αφορά και τις ποσότητες γιατί στοιχίζει αρκετά οταν αγοράζουμε σε μικρά μπουκαλλάκια το αντιχλώριο.
|
||||
|
||||
![]()
To Seachem Prime είναι νομίζω ίσως το καλύτερο και σίγουρα το οικονομικότερο!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι νομιζω οτι με νερο απο αντιστροφη οσμωση δεν θα γινει τιποτε και μπορει να αραιωθει ανετα, ακομα και με νερο βρυσης.
Δεν εχω την αντιδραση προχειρη, αλλα ειναι σιγουρο οτι το αντιχλωριο δεν αντιδραει με το νερό. Αν αντιδρουσε τοτε δεν θα προλαβαινε ποτε να μαζεψει το χλωριο μιας και μεσα σε ενα ενυδρειο το νερο ειναι πολυ περισσοτερο. Απο την αλλη ηδη μεσα στο μπουκαλι πρεπει να υπαρχει νερό. Γιατι δεν στελνεις το ερωτημα κατευθειαν στην seachem? Θα σου απαντησει σιγουρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Το σκέφτηκα και εγώ έτσι Σωτήρη, αλλά για να το πεις αυτό θα πρέπει να είσαι σίγουρος 100% πως έχεις τόσο καλή R/O που να μην αφήνει τίποτα να περάσει από τα στοιχεία που δεσμεύουν τα αντιχλώρια.
Και αν υπάρχει τέτοια R/O είναι δυνατόν να είναι "φθηνή" ? Και μάλιστα να την έχει αγοράσει πχ ο Μιχάλης ή ο οποιοσδήποτε ? |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ελεγα οτι η r/o δεν χρειαζεται καν.
ας πουμε οτι αραιωνουμε 10 ml αντιχλωριο με 10ml νερο βρυσης. Οταν τα 10 ml ειναι για 300 -400 λιτρα τι μπορει να του κανουν 10ml νερου. Θα εχει λιγη χλωραμινη.. ΘΑ την δεσμευσει αμεσα και το υπολοιπο θα μεινει ανεπαφο. 10ml στα 400 λιτρα ειναι αμελητεα ποσοτητα. Πρεπει να βρουμε την χημικη αντιδραση για 100% σιγουρια... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μου την ειχες πει σε μια συναντηση αλλα δεν ηταν δυνατον να την συγκρατησω ! THN ΒΡΗΚΑ : http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=4749 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη george : 21-02-06 στις 11:13 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο καραντινας με φυτα...γινεται? | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 26-05-03 18:36 |