|
|
||||
|
||||
![]()
σούπερ ο κύριος,μια χαρά σουλάτσο ρίχνει!
πάντως η καλύτερη λύση είναι αυτή που σου πρότεινε ο Δημήτρης golf! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλημερα,τι λετε θα επιζησει η ακρο? εχει λιγο καιρο που εμφανιστηκαν πρασινοι πολυποδες σαν λουλουδακια
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα
![]() σημερα ειμαι χαρουμενος γιατι πλεον ειναι εμφανες οτι εχω αρχισει να πιανω την πολυ ομορφη κοραλινη που την περιμενα πως και πως, σε πολλα σημεια στον βραχο εχει μωβ και ροζ βουλες. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλορίζικη να είναι....... με σωστές παραμέτρους χωρίς μεταβολές,αρκετή ροή και ένταση στο φωτιστικό δεν έχει κανένα πρόβλημα η πανέμορφη σεκαλε! όσο μπορείς πιο ψιλά να την έχεις! |
|
||||
|
||||
![]()
σημερινες μετρησεις με salifert
NO3 1 KH 7.7 CA 420 MG 1320 SALT 1024 Kαι μια απορεια για την xenia εχει τρια στελεχη-κορμους και ο ενας εχει λεπτυνει πολυ και κρεμεται σε μια κλωστη,ενω το κοραλι πανω φαινεται μια χαρα. γιατι εγινε ετσι ξερετε?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πολύ πιθανό οπως το περιγράφεις να ειναι νεκρωμα στην βάση της! Μιμη ανέβασε αλατοτητα στο 1026-1027 σε διάστημα 3-4 ημερών και μετα ξανάκανε μετρησεις! Επίσης και το μαγνήσιο καλυτερα μεταξυ 1350 - 1450 Καλη συνεχεια φιλαρακι |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομίζω να είναι κάποιο πρόβλημα άμα θέλεις ανέβασε καμία φωτογραφια !
Αυτά στα δικά μου ενυδρεία πήγαιναν σφαίρα και σε σχήμα ότι ναναι ! |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια πηγα να βγαλω φωτογραφια και παρατηρησα οτι ειχε κοπη εντελως το στελεχος
πως λοιπον το φυτο ηταν στην θεση του?πηγα να τραβηξω το βραχακι που τα ειχα πανω και ειδα οτι ο ενας κορμος ειχε πιαστει πλαγια και αναπτυσοταν πανω στον διπλανο ογκο του βραχου μου,με λιγα λογια φραγκαριστηκε μονο του σε αλλο σημειο του βραχου το ατιμο. και επειδη δεν το θελω να πιαστει εκει πανω και να ειναι ανεξελεγκτο με ενα ξυραφακι το αφαιρεσα απο τον βραχο. ψιλοδιαλυθηκε το κοραλι αλλα ενα κομματακι που εμεινε το κολησα με κολα στιγμης σε ενα αλλο βραχακι,θα δουμε αν επιζηση τα αλλα δυο στελεχοι ειναι μια χαρα. οποτε λυθηκε το μυστηριο με το λεπτο στελεχος xenia χαχαχα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη φορά ενυδρείο και ένας ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ | sotiris_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-10-16 11:47 |
πρώτη φορά με αντίστροφη όσμωση!!! | mikrosaquaristas | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 01-07-11 23:58 |
Η πρώτη μου φορά!!!! | Iann_is | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 09-03-08 13:19 |