|
|
|||
|
|||
![]()
33 με 35 γραμμάρια πρέπει να είναι Στράτο καλό είναι να τσεκάρεις και στην σελίδα τή εταιρίας ....
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρόνια πολλά Στρατο!
Τι νεα εχουμε,άλλαξες αλάτι,με το φωτιστικο που ειμαστε ; Ποια ειναι τα επόμενα σχέδια; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
με το φωτιστικο ειμαστε σε καλο δρομο χτες μου ηρθε και η ψυχτρα και προχοραμε θα το κανω αρχη βασικο για να δουλευει και μετα θα βαλω αλλο ενα καναλι με UV λαμπακια. Τα λεντακια πανω στην ψυχτρα ειναι ενδικτικα πεειμενω ακομα μια ψυτρα για να την μεγαλωσω αλλα και να εχω χωρο για να βαλω και αλλα μελοντικα . |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με το καλό σου εύχομαι φίλε μου! |
|
||||
|
||||
![]()
Πως πάμε Στράτο έχουμε καμιά εξέλιξη με τα ζωντανά?
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδια
Καθως το φωτιστικο ειναι σχεδόν έτοιμο και γίνονται δοκιμές λείπει μονο ενα shield για την οθόνη αφής και θα ειναι 100% λειτουργικό, παράγγειλα ενα σκιμμερ mce 300 και το περιμενω μέχρι τέλος του μήνα. Αναβάθμισα και την οσμωση με ενα ακομα στάδιο την ρητίνη και τωρα λεω να παρω και ενα tds για ν την μετράω |
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό να έρθουν όλα και να μπουσταρει.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για ξεκίνημα θαλασσινού (τι πρωτότυπο!) | ShadowVValker | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 14-09-12 16:04 |
Νέο Ξεκίνημα!! | markos6888 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 01-07-11 13:49 |
Νέο Ξεκίνημα !!! | gnostos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 23-09-07 23:11 |