|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα πάντα εξαρτώνται από τη διαφορά ύψους σαμπ με το ποιο ψηλό σημείο του ενυδρείου, τι διαφορά ύψους έχεις ;
και να υπολογίσεις πως η ροή θα μειωθεί αρκετά λόγο μανομετρικού. 10 σωλήνα ποια εννοείς ; Συνήθως ξέρω πως οι σωλήνες είναι 20αρες 30αρες 40αρες κλπ. Επίσης η διάμετρος της σωλήνας της υπερχείλισης θα εξαρτηθεί από τη πραγματική ροή της αντλίας
|
||||
|
||||
![]()
την συγκεκριμένη δεν στην συνιστώ,εμένα δεν βγήκε καλή,έκανε θόρυβο και καίει και αρκετά!
MULTI-FUNCTION SUBMERSIBLE PUMP JP-067 VOLTAGE 220V/240V FREQUENCY 50Hz POWER 55W H-MAX 3.0m OUTPUT 2300L/h WEIGHT 1.4Kg DIMENSIONS 140*80*115mm φίλε μου,στην θεση σου θα πήγαινα σε jebao http://www.fish-street.com/jebaojeco...er_return_pump |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Αλλά είναι λέει για συντριβάνι... τι διαφορά έχει; δεν πρόσεξα όμως αν είναι ρυθμιζόμενη στην ροή Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη George81 : 13-04-17 στις 08:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σωλήνα 1 ιντσα είναι μια χαρά ,
η 1 ιντσα , αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι 40αρα σωλήνα
|
|||
|
|||
![]()
40αρα χρειαζεται για να ποτίζουμε κανα χωράφι.αν το εχεις σ χωρο που σε ενοχλεί ο θόρυβος που θα κανει δεν θα μπορεις να το μαζεψεις.αν παλι οχι απλα σκεψου το οικονομικη διάφορα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Στον σωληνα αν ειναι 40αρα.για την αντια συμφωνώ οχι με αυτην που βρηκες αλλα την προταση του voas.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Αν ολα πανε καλα σ λιγο καιρο θα εχω ενα 600αρι.ο σωληνας που θα κατεβαζει το νερο θα ειναι 32φ.googlaρε για διαμετρους σωληνων υδρευσης κ θα καταλαβεις ακριβως τι διαμετρο θες .η τιμες εχουν διαφορες. αν σ απασχολεί οπως κ για μενα παιζει μεγαλο ρόλο ο θόρυβος.32ρα σωληνα κατεβαζει παρα πολυ νερο.
------------------------- Ναι οπως το λες. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΤ : 13-04-17 στις 12:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή sump | nt7561 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 10-05-16 00:00 |
Σκέψεις για κατασκευή sump | st@vros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 28-01-15 11:53 |
Ερωτήσεις για κατασκευή βάσης ενυδρείου??? | Eliccaios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 23-12-13 01:05 |
Κατασκευή βάσης για ενυδρεία | anastapalios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 20-01-11 18:11 |
Ηλίας: Κατασκευή βάσης ενυδρείου | Ηλίας | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 18-01-10 18:47 |