|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
με 8 ευρώ τα 100ml αν μπορώ να φέρω από fasttech δεν αξίζει να ασχοληθώ,προς το παρών έχω απόθεμα για 2-3 μήνες ακόμα
https://www.fasttech.com/products/1878102 |
|
||||
|
||||
![]()
απο fasttech μήπως είναι Κινέζικο ;
Προσωπικά δεν τα εμπιστεύομαι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη πιο ακριβά είναι τα μεταφορικά Αθήνα Δράμα , πάρα από εκεί
![]() Τα μεταφορικά ήταν 11,70 με UPS και παράδοση σε 4-8 ημέρες. ¶μα θες το κάνουμε βέβαια , δεν υπάρχει πρόβλημα. Με απλό ταχυδρομείο συμφέρει, όπως βέβαια και αν ήσουνα Αθήνα ![]() Τελευταία φορά που πήρα ήταν πέρσι τον Μάιο και μου κράτησε σχεδόν μέχρι τα Χριστούγεννα
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 22-03-17 στις 08:53 |
|
||||
|
||||
![]()
βρε αν βολεψει μιλαω για απλο ταχυδρομειο
![]() για την ωρα ειμαι κι εγω καλυμενος |
|
||||
|
||||
![]()
σε κανα 6μηνο που θα παραγγείλω πάλι θα σου πω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ήρθε η 100αρα νικοτίνη χωρίς κανένα πρόβλημα.
Αλλά βρε παιδιά μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση η συσκευασία. Το μπουκάλι έχει τη φίρμα και το σήμα της εταιρίας κλπ κλπ, αλλά στη πίσω πλευρά όλη η ετικέτα είναι γραμμένα ΜΟΝΟ στα Ελληνικά όλα τα στοιχεία του προϊόντος, τις προειδοποιήσεις, την ημερομηνία λήξης, ακόμα και το τηλέφωνο του κέντρου δηλητηριάσεων στην Ελλάδα. Τελικά οι άλλοι είναι τόσο μπροστά ή εμείς τόσο πίσω ; ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σε πολλά μπουκάλια στο σάιτ έχει επιλογή και διαλέγεις γλώσσα και μια από τις 3 επιλογές είναι τα ελληνικά. Σε φόρουμ διάβασα ότι είχε συνεργασία με μεγάλη ελληνική εταιρεία και έχει όλες τις ετικέτες στα ελληνικά.
Τρίτη περιμένω και εγώ, για να δούμε. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
αντε ωραια! τουλαχιστον να βρισκουμε βασεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρέλαβα και εγώ σήμερα το green label (1 λίτρο 6mg) γιατι αλλιώς θα έπαιζε παντόφλα με υψηλή νικοτίνη και ιστορίες στο σπίτι..
8 μέρες έκανε ακριβώς! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα στα παιδια..Ηθελα να ρωτησω έχοντας καποια υγρα 50/50 Pg/Vg δεν παρατηρησα καποιο προβλημα με τις αντιστασεις μου...σε υγρα ομως που εχω παραπανω Pg η το αντιθετο οι αντιστασεις μου καιγονται απο την 10η τζουρα...γτ?Τι μπορω να κανω ωστε να το αποφυγω αυτο?
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!
Η γευση που παιρνεις παραμενει ιδια μεχρι να καει η αντισταση ή νιωθεις καμμενο? Η λογικη λεει οτι εχοντας περισσοτερη vg εχεις πιο παχυρευστο υγρο και το βαμβακι ή το mesh (αναλογα τι ατμοποιητη εχεις) τροφοδοτει λιγοτερο υγρο την αντισταση. Εν τελει, ανεβαινει η θερμοκρασια και καιγεται αλλα το καταλαβαινεις πριν καει, απο την χαλια γευση που σου ρχεται. Τι ατμοποιητη εχεις και στα ποσα ωμ? Watt? Στάλθηκε από το SM-T819 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!
τον aspire εχω...αντισταση στα 1,8 Ω και το λειτουργω στα 12 Watt Γευομαι καμενο ειναι αρκετα παχυρευστο το υγρο,δοκιμασα και να το σπασω με WFI αλλα δεν ξερω αν εβαλα αρκετο αλλα και παλι δεν εκανε δουλεια,ενω με το 50/50 ηταν μια χαρα η ολη κατασταση...
|
||||
|
||||
![]()
Μια ετοιμη 50/50 πουνεπαιρνα ειχε περιπου 10% WFI . Αν βαζεις περισσοτερη vg απ οτι pg, ανεβασε λιγακι το παραπανω ποσοστό σε wfi ή δοκιμασε κάποιον αλλο ατμοποιητη. rba καλυτερα.
Στάλθηκε από το SM-T819 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Ποσο παραπανω προτείνεις??
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Φτιαξε μικρες ποσοτητες υγρου με διαφορες αναλογιες μεχρι να δεις που δεν εχεις προβλημα. Δυστυχως δεν εχουμε τον ιδιο ατμο για να σου προτεινω συγκεκριμενη αναλογια σε wfi.
Αρχικα θα ελυνα τον ατμο και θα του εκανα ενα καλο καθαρισματακι μηπως εχει μπλοκαρει η τροφοδοσια. ποτέ δεν ξερεις αλλα στους δικους μου (επισκευασιμους εχω) εχει τυχει. Στάλθηκε από το SM-T819 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Και αυτο με το λιγο λιγο καλη ιδεα ειναι...οσο για το καθαρισμα τον καθαριζω σχεδον καθε φορα που το γεμιζω...θα δειξει...θα γραψω αν τυχει κατι παλι
|
||||
|
||||
![]()
Σε φαρμακείο της γειτονιάς μου
1 κιλό γλυκερίνη 4,70 1 κιλό προπυλενογλυκόλη 5,70 έστειλα σήμερα τη γυναίκα μου να πάρει ακόμα 1 κιλό γλυκερίνη και είχε καινούρια παραλαβή και πήρε 1 λίτρο γλυκερίνη με 5 Ευρώ είχα πάρει και με 50 Ευρώ 250ml 100αρα νικοτίνη, και τώρα θα έχω υγρά για εμένα και τη γυναίκα μου για κανα 8μηνο. Εγω πλέον ατμίζω με 16+mg και η γυναίκα μου 5+mg. Με τόσα λίτρα θα φτάνει να κάνουμε και γαργάρες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κ.τακη απο που η νικοτίνη?
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πριν την νομοθεσία η τωρα προσφατα?
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα βρε, μετά τη νομοθεσία , πριν 40 ημερες
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμμ καλο αυτο...ευχαριστω πολυ για το τιπ
![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Καλά, είμαι (ο)φαρδος που λένε,
μόλις βρήκα και παράγγειλα στο ebay τον φορτιστή NITECORE New D4 LCD Display battery charger IMR/Li-ion/Ni-MH/Ni-Cd 18650/16340 ![]() με 7,71 Ευρώ μόνο ![]() Ήταν το τελευταίο κομμάτι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευτυχως εχεις αυτογνωσια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος!
αυτον εχω κι εγω, απο ebay, αλλα οχι 7.71 ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.ebay.com/itm/NITECORE-New...0AAOSw-89ZUuhF
Παράθεση:
Αλλα εχει κανει μονο 4 πωλησεις , μηπως ειναι απατη?? |
|
||||
|
||||
![]()
Τα λεφτά μου δεν τα χάσω, αν δεν έρθει να ναι καλά το Paypal
![]() δεν έχω χάσει ούτε λεπτό του Ευρώ από το ebay ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν είναι η τιμή του αυτή,είναι πλειστηριασμός
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Συζήτηση για τις συνθήκες διαβίωσης μονομάχων | Nick74 | Bettas | 27 | 26-05-12 18:07 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |