|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια λιτρα για μονομαχο.
Μπραβο σου. Λιγο με τις θερμοκρασιες στις αλαγες νερου να προσεχεις και ολα καλα. Αν βρεις ζωντανα grindal τα εκτιμαει δεοντος. Και την akai ομως την ταραζει. Μπολικα φυτα και φυτα επιφανειας και θα τον εχεις αρχοντα. Καμια φωτο?? Στην διαιατα μας εχεις.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Υ.Γ. Ζωντανά grindal που βρίσκουμε; |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω αλλά δεν σου δίνω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ουτε ο εντονος φωτισμος αρεσει στο ψαρακι γιαυτο βαλε καμια πιστια και σε καθε αλαγη πετα μερικες για να μην πολλαπλασιαζονται πολυ.
Ανεβα με ανεμοσκαλα στου τακη την ταραρσα και παρε ενα ταπερακι grindal. Ενταξει βαλε μονο τον μονομαχο για αρχη φωτο .τσιγκουνη χαχαχαχαχ
|
||||
|
||||
![]()
για βάλε και καμια φωτογραφία να χαζέψουμε και εμείς
![]() και οχι μονο τον μονομαχο, αλλά και όλο το ενυδρείο
|
|||
|
|||
![]()
Φωτογραφία δεν έχει λέμε. Αν δε φτιάξει το ενυδρείο που είναι σαν να έπεσε βόμβα μέσα, δεν έχει τίποτα
.........αντε θα ανεβάσω μια του μονομάχου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχετικά με μονομάχους | Demetra | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 31-10-15 18:04 |
Απορίες για μονομάχους | ΟΡΕΣΤΗΣ | Bettas | 1 | 05-12-10 14:09 |
Μονομάχος και σχετικό pH | aggelospgr2010 | Bettas | 36 | 18-01-10 17:41 |
Απορίες σχετικά με το Φιλτρο, τη Διαμόρφωση Βυθού και το Φωτισμός σε νέο RIO 125 lt | gfdimopo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 24-10-07 13:11 |
Ερωτήσεις σχετικά με ενυδρείο12lt για μονομάχο | wertyu5555 | Bettas | 9 | 18-01-07 13:23 |