|
|
||||
|
||||
![]()
Καλοτυχη ναναι Νίκο! Την είχες σε καραντίνα πριν την εισαγωγή;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Πανέμορφη. Καλορίζικη και καλοτυχη
|
|
||||
|
||||
![]()
Όντως πολύ όμορφό ψάρι.
Να σου ζήσει Νικο.
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικη!!
|
|
||||
|
||||
![]()
α ρε Νικο πραγματι ενα ψαρακι που και χρησημο ειναι και πανεμορφο. εχει ομος τα ζορια του αλλα ελπιζω και ευχομαι ολα να πανε καλα και να το χαρεις για παααααρα πολυ καιρο ακομα!!
ειναι ομος απαγορευτικο για ενυδρεια με σπυρογραφους και κλαμς, εκτος αμα ειναι ΠΟΛΥ καλοταισμενη και δεν εχει λογο να επιτεθει εκει. αν και απ οσο γνοριζω εχει μια συμπαθεια στα κλαμς! αντε ρε φιλε με το καλο το μπιζουδακι σου! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο Νίκο. Από τα πιο αγαπημένα μου ψάρια που ποτέ δεν κατάφερα να κρατήσω. Κάποια στιγμή θα ήθελα να προσπαθήσω πάλι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Από τα αγαπημένα μου... να το χαίρεσαι.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειναι η δεύτερη απόπειρα μου στο συγκεκριμένο πανέμορφο αλλα και τοσο ιδιαίτερο ψάρι! Την πρωτη φορά ενώ το ψάρι έτρωγε κατεψυγμένη,εκανα το λάθος και το εβαλα στο μεγάλο ενυδρείο,εκει έφαγε πολύ ξύλο απο την "παλιοπαρέα" και μεσα σε 48ωρες το έχασα! Θα δούμε τωρα πως θα παει αυτο! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να συμπληρώσω βασικά και τις απταιζιες σε όσα προείπες,εαν μάθει να τρώει κατεψυγμένη θα ειναι ευχής έργων! Κλαμ και απταοζιες δεν εχω πάντως,σπειρογραφους θέλω λιγο να τους περιορίσω παρόλα την φυσική φίλτρανση που παρέχουν! |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Γιωργαρα,να εισαι καλα φιλαρακι μου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Μπάμπη,να εισαι καλα φιλε μου!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οχι,προετοιμασία Καλη και Μπλουμ! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
voas reef tank 550l | voas | Reef | 2418 | 19-12-17 16:43 |
new project bonjai reef tank 270 λιτρα | harris samos | Reef | 283 | 04-12-17 15:07 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |