|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Ναί σκεφτόμουν να κάνω καλή αλλαγή στο 80% περίπου. Συνήθως κάνω στο 60%. Το ενυδρείο είναι πολύ μικρό για τα χρυσόψαρά 55lt . Για την ώρα είναι μικρά 8 μηνών και αντέχουν αλλά μέσα στο Μάϊο πρέπει να βρώ λύση κ να τα δώσω κάπου ή να πάρω μεγαλύτερο ενυδρείο αν βρώ χρήματα και χώρο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BabiRico : 10-04-17 στις 23:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου ότι σου είπαν τα παιδιά. Αντέχουν και μια εβδομάδα χωρίς τάισμα. όσον αφορά τα ψάρια, από τέλη Μαΐου θα μπορώ να τα πάρω αν αποφασίσεις τελικά να τα δώσεις, αφού θα έχω ένα μεγαλύτερο ενυδρείο στην κατοχή μου
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ. Καλοσύνη σου. Ναι το σκέφτομαι για το καλό τους αν και τα παιδιά μου αλλά κυρίως εγώ έχουμε δεθεί μαζί τους. Ξαναμιλάμε αρχές καλοκαιριού.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ταϊστρα ή οχι | tonio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 02-04-15 20:07 |
Ταϊστρα | petros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 05-05-14 22:23 |
S.O.S Τι άλλο να κάνω...? | thoikos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 14-03-11 19:31 |
Ο Κίτσος... ανησυχώ και δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω... | QS-Plan | Bettas | 6 | 26-12-10 20:25 |
Αφού δεν θα το κάνω θαλασσινο... θα το κάνω γλυκό! | crywolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-01-10 23:38 |