|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό ακριβώς είναι το θέμα,ότι λόγω έλλειψης εμπειρίας,δεν μπορώ να καταλάβω σίγουρα τι ζητάνε τα φυτά!!!Εκεί είναι ο φόβος μου μην χάσω το παιχνίδι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι κ το πιο ευκολο το θεμα με τα λίπασματα..Σιγα σιγα θα κατανοησεις τι παιζεται,διαβασμα θελει κι εδω θα βρεις τα παντα..
Ενδεικτικα στην κατηγορια Λιπανση Φυτων http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=88295 Θα δεις και δικες μου αποριες εκει,κι εγω στην αρχη εβλεπα ppm κι εβγαζα σπυρακια ![]() Διαβασε,κι ενας καλος υπολογιστης εδω http://www.theplantedtank.co.uk/calculator.htm Κι οπως σου ειπαν τα παιδια,με φειδω κυριως στην αρχη..
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλησπέρα.
Εδώ και 4-5 ημέρες,έχω αυτή την άλγη επάνω στην java moss,κυρίως στο τμήμα του φυτού που βρίσκεται σε φωτεινό σημείο του ενυδρείου. Πολύ ψιλές τρίχες χρώματος καφέ. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω τι άλγη είναι ώστε να προσπαθήσω να την αντιμετωπίσω,πριν απλωθεί πολύ. Θα εκτιμούσα τρομερά την βοήθειά σας! Επίσης μια ερώτηση...οι amano την τρώνε? |
|
|||
|
|||
![]()
Sorry,ξέχασα τις φωτογραφίες...
|
|
|||
|
|||
![]()
Καμμιά βοήθεια για την άλγη ρε παιδιά?!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα.
Ένα μικρό update. Το ενυδρείο τρέχει 2,5 μήνες,χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Πρίν από μία εβδομάδα,μπήκαν οι γαρίδες,4 amano και 15 blue diamond(δεν είμαι σίγουρος ότι όλες είναι ίδιες,οι μισές είναι μπλέ,και οι άλλες μαύρες). Επίσης υπάρχουν και ramshorn,τα οποία σε λίγο θα γίνουν περισσότερα από τα χαλίκια!(Τάκη,πολύ ζωηρά τα σαλιγκάρια σου!) Δύο μέρες μετά την εισαγωγή των γαρίδων,η λίγη άλγη που είχα στις Moss εξαφανίστηκε τελείως.Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ίχνος άλγης(η λίπανση γίνεται με πολύ προσοχή). Θα ήθελα την γνώμη σας σε μερικά θέματα.. Αγόρασα για τις γαρίδες τροφή την vitalis shrimps pellets.Την τρώνε,αλλά δεν μπορώ να πώ ότι γίνεται και χαμός,σε αντίθεση με τα φύλλα μουριάς,που μόλις μπούν στο ενυδρείο,γίνεται επίθεση. Έχετε να μου προτείνετε μία καλή τροφή? Επίσης,μία ερώτηση για τα φυτά. Έχω επιλέξει μόνο πράσινα φυτά.Σκέφτομαι στην μέση του ενυδρείου που έχω αφήσει κενό,κοντά στο πίσω τζάμι να βάλω ένα φυτό σε απόχρωση καφέ-κόκκινο,αλλά να μένει κοντό,ή να κλαδεύεται σε κοντό ύψος(περίπου 10 εκατοστά) χωρίς πρόβλημα,γιατί δεν θέλω ψηλό φυτό σε εκείνο το σημείο. Επειδή δεν γνωρίζω καλά το πως αναπτύσονται,έχετε να προτείνετε κάτι? Πχ,σκέφτομαι τα alternanthera reineci mini,ή rosanervig.Θα κάνουν γι αυτό που θέλω? Ευχαριστώ! |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα φυτα δεν ξερω να σου πω!..
Ξερω απο οσο βλεπω οτι ειναι παρα πολυ ομορφο! Μπραβο!Να το χαιρεσαι!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ludwigia sp super mini red , Hygrophila sp. Araguaia
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY φυτεμένο | manos3 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 26-09-16 15:02 |
Το 1ο φυτεμένο μου | GiWrGoS198 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 28 | 20-03-12 21:57 |
100 l φυτεμένο | Teo1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 03-01-11 15:49 |
Το Φυτεμένο μου M&A ! | Than77 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 23-11-10 16:45 |
Ich σε φυτεμένο! | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 17-11-06 10:28 |