|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νικόλα που είσαι βρε ??
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το δεύτερο καλοκαίρι πέρασε και η λιμνούλα άντεξε. Μάλιστα έχουμε και μερικά νέα χρυσοψαρακια που γεννήθηκαν και επέζησαν αυτούς τους μήνες. Τα νουφαρα δεν ανθισαν ποτέ μια και δεν τη βλέπει ο ήλιος σχεδόν καθόλου.
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε ωραία να σας ζήσουν !!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν Σταυρο ευχαριστα νεα!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά κάθε μέρα μετράω περισσότερα μικρά. Παίζει να είναι 20 τα νέα χρυσοψαρακια. Μου κάνει εντύπωση ότι κάποια ενώ έχουν πάρει μπόι είναι ακόμα μαύρα ενώ αλλά που ακόμα είναι μισή μερίδα, πιο νέα, έχουν γίνει πορτοκάλι
![]() Το ωραίο είναι που όταν με βλέπουν έρχονται σε σειρά 3 γενιές ψάρια συνολικά καμιά 35 άρα μαζί με τα νιάνιαρα. Ευτυχώς η λιμνούλα είναι 4-5 κυβικά και φαίνεται άδεια.
|
||||
|
||||
![]()
Βγαλε μερικες καινουργιες φωτογραφιες με τα μικρα να τη χαρουμε και εμεις την λιμνη
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ατύχημα με koi στην λιμνούλα μου. | ilias510 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 33 | 25-07-16 11:56 |
Απορία για λιμνούλα | in the pond | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 27-01-12 16:54 |
Αρχάριος...για λιμνούλα | stam | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 18-08-11 21:01 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Λιμνούλα κήπου με KOI | Αθηνά | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 23 | 12-10-05 12:32 |