|
|
||||
|
||||
![]()
Είχα το ίδιο ακριβώς ενυδρείο.
Εγώ τα είχα με αυτη τη σειρά: Δεξι διαμέρισμα θερμαντήρας. Μεσαίο βαμβάκι>σφουγγάρι>σιροπαξ. Αρίστερό κυκλοφορητής που συνδεόταν με σωληνάκι pvc και γωνίες ώστε να βγαίνει το νερό και να το κατευθύνεις. Μπορείς να βάλεις και πιο δυνατό κυκλοφορητή αν θες να το μπουκώσεις με πιο πολύ σφουγγαρι βαμβάκι. Απ' οτι είδα όμως δεν έχεις τα σωληνάκια για να κάθετε χαμηλά η αντλία?
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά που εχεις πωλούνται όπως τα βλέπεις για ανταλλακτικά από ενα φίλτρο που δεν θυμάμαι πως το λένε , αν πας σε ενα pet city (όσο κι αν τα αντιπαθω) θα τα βρεις καινούρια και αρκετά οικονομικά... Καθώς δεν ανοίγουν . παρόλα αυτά μπορείς να κανείς το εξης να αγοράσει ενυδριακο βαμβάκι , βιολογικό υλικό κι ενα σφουγγαρακι , και να τα βάλεις με τη σειρα που σου ειπαν κι στο τελευταιο κουτάκι αν συνδέονται να βάλεις εναν κυκλοφορητή και θα δουλεύει σαν φιλτρο
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, δοκίμασα πάλι σήμερα το φίλτρο που έχει και δεν λειτουργεί πρέπει να πάρω ένα το ιδιο γιατί και το μαύρο κουτί που έχει μέσα το ενυδρείο είναι κολλημένο... Έχω τα λατιχακια για την αντλία απλα δεν τα έχω βγάλει φωτο...
Τώρα για τα κουτάκια με τα υλικά σκέφτηκα να τα σπάσω για να τα βαλω μεσα σε ξεχωριστά τούλια από μπομπονιέρες τι λέτε κάνει αυτό??? Και αν δεν βρω το ίδιο εξάρτημα (φωτο 3) μπορώ να βάλω κάτι παρόμοιο να κάνει την ίδια δουλεια??? Επίσεις ο φωτισμός που έχει είναι μία λαμπα Τ8 15W είναι καλό το φως η θέλει παραπάνω?? Και παλι σας ευχαριστώ... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα,η παιρνεις ενα εσωτερικο φιλτρακι κ βγαζεις με ενα ξυραφακι το κουτι η πας σε κανα γνωστο pet shop μαζι με την αντλια για να σου δωσει καποια που ταιριαζει απο φωτισμο αναλογα τι θες να βαλεις,σκεφτεσαι για φυτα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη πάρε τα υλικά που θες καινούρια , και βάλε τα σε τούλι απο κάτω προς τα πανω όπως στα ειπαν οι υπόλοιποι, στο μικροτερο διαχωριστικο εκει που έχει την τρύπα βάλε εναν κυκλοφορητή , στον κυκλοφορητή θα βάλεις ενα λαστιχακι με μια έξοδο που θα βγαίνει στην τρυπουλα που έχει το κουτι, υπαρχουν εξαρτήματα πλαστικά όπως αυτό που εχεις στην τριτη φωτογραφία (μπορείς αν θες να προσαρμοσεις τα ειδη υπάρχοντα λάστιχακια στο κυκλοφορητή που θα πάρεις) που θα εφάπτονται ακριβως στην τρύπα... Εκεί βάλε ενα ακόμα λάστιχο απο την εξω μερια του κουτιου,στο οποίο θα κανεις τρυπουλες για να εχεις και ανατάραξη στο ενυδρείο , δεν είναι δύσκολο και ο κυκλοφοηρτης δεν κανεις πανω απο δέκα ευρώ..
Τα υλικά που εχεις είναι της aquatlantis το bio box Και οι τιμες κυμαίνονται απο 3 έως 4 ευρώ. Ο κυκλοφορητης είναι αυτό το πράγματα κι http://www.petcity.gr/fish/accessori...rculators-fish http://www.aquatlantis.com/index.php...9&tbl=registos Και εχεις αυτό το φίλτρο. Με αυτά τα υλικά http://www.petcity.gr/fish/accessori...ers-stuff-fish Πες μου αν εχεις απορίες , ελπίζω να σε βοήθησα... |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά θα βολευτείς με αυτό το φίλτρο. Δεν χρειάζεται να ξοδευτείς. Αν δεν λειτουργεί αυτή η αντλία πάρε μια ίδια ή μια να ταιριάζει. ¶σε τα κουτάκια και βάλε τα υλικά σε τούλι. Όπως φαίνονται εγώ θα έβαζα πάνω το σφουγγάρι μετά το ενυδρειακο βαμβάκι και μετά θα έβαζα όση ελαφρόπετρα χωράει.
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πάρα πολυ και πάλι παιδιά!!
Θα κρατήσω του κουτί αυτό που έχει το ενυδρειο, θα πάρω καινούρια τα ανταλλακτικά χωρίς κουτί και θα τα βάλω σε τούλια, τα υλικά ειναι: Α) Ένα μπλε σφουγγάρι Β) Ένα πράσινο σφουγγάρι Γ) Ένα μπεζ αλλά η υφή του είναι σαν βαμβάκι κ Δ) Κάτι στρογγυλές μικρες πέτρες πρέπει να είναι, Φτάνουν αυτά η πρέπει να πάρω και κάτι ακόμα??? Έχω διαβάσει για ένα σπιποραξ, τι παίζει με αυτό το υλικό?? Τώρα για τα φυτά ναι σκέφτομαι να βάλω διάφορα άλλα δεν τα ξέρω καλα, τώρα διαβάζω να δω τι παίζει με φωτισμό κτλ, πχ έχω σκεφτεί να βάλω αυτό που είναι σαν γρασίδι πάνω στο υπόστρωμα, όχι σε όλο το ενυδρείο σε ένα μέρος, επίσης έχω βρει κάτι ξύλα ξερά από πλάτανο και θα τα βάλω μεσα, έχω δει λοιπόν σε μερικά ενυδρεία έχει στα ξύλα πάνω έχει φυτά και θέλω να βάλω και κατι τέτοιο ... Αλλά γενικά ψάχνω μέχρι να δω τι θα κάνω τελικά... Ευχαριστώ!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΒΟΗΘΕΙΑ | brown | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 29-12-15 23:20 |
Pet shop η αποθηκη?? | malawimbuna | Παραλία - Beach Bar | 5 | 07-04-09 00:42 |
Ενυδρειο βοηθεια | MIkex24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-01-09 21:41 |
Βοηθεια για ενυδρειο 683 λιτρων!!!!! | FRIXOSMJOKER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 03-07-08 00:18 |
Το ενυδρειο μου. (με την βοηθεια σας | nik0s7 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 14-01-08 01:18 |