|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ότι έχεις δει σε μνμ που λέει γιαννης σ είναι δικό μου ότι έχεις δει σε μνμ αλλού δεν είναι δικό μου απλα λένε όλοι την άποψη τους τα τεστ φαντομάς δεν έχουν σχέση με εμενα
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
όπως έγραψα κ πιο πάνω, τα ΝΟ3 της Aquilli είναι αποδεδειγμένα αναξιόπιστα οπότε θα σου πρότεινα να πάρεις ΝΟ3 μιας άλλης πιο αξιόπιστης εταιρίας κ να ξαναμετρήσεις. το 0 που βλέπεις είναι πιθανότατα >20 κ ίσως ισχύει κάτι αντίστοιχο κ στα ΝΟ2 |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ θα πάρω άλλης εταιρίας και θα δοκιμάσω και θα σας πω νέα. Αλλά No2 και Νο3 πόσο θεωρείται φυσιολογικό για το ενυδρειο μου;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ΝΟ2 = 0 Υποχρεωτικά Τα ΝΟ3 > 0 < 20 Ιδανικό < 15 Μπορεί να είναι και = 0 αν υπάρχουν πολλά φυτά που τα καταναλώνουν
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή θέλω να βάλω αληθινά φυτά στο ενυδρείο θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια για αρχή εύκολα στις απαιτήσεις τους και κυρίως φυτά που μπαίνουν πάνω σε ξύλα έχω 2. Γιατί για τον πάτο δεν έχω υπόστρωμα μόνο χαλικι και δεν ξέρω αν μπαίνει μόνο σε χαλίκι κάποιο.οποίος μπορεί ας με βοηθήσει ευχαριστω πολύ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
είναι σωστό για πλέκο? | dimitris_s | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 12-01-13 23:55 |
Αναπτύσετε ζωή αλλα δεν ξέρω τι είναι | mhxninja | Θαλάσσια Βιολογία | 4 | 19-09-11 18:38 |
Βοήθεια δεν ξέρω τι είναι... | kapsok | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 09-01-11 16:39 |
Τελικά ποιό είναι σωστό???? | fitos100 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 09-01-10 11:47 |
είναι σωστό το πάχος αυτό; | roti | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 20-02-08 23:37 |