|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά, όταν φουντώσουν τα φυτά θα δείξει καλύτερα.
Ξέρω για τα ramshorn, έχω σε άλλο ενυδρείο. Προσπαθώ να τα αποφύγω στο συγκεκριμένο… |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν από κάποιες μέρες πήρα την πρώτη γέννα από τις carbon rili που έχω στο ενυδρείο
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάποιες μικρές και μεγαλύτερες αλλαγές... Βγήκε η riccia fluitans και το monosolenium tenerum που είχα δέσει σε πέτρες και στη θέση τους μπήκε eleocharis parvula και cryptocoryne parva. Έφυγε επίσης η fontinalis antipyretica από ψηλά γιατί μεγάλωνε ανεξέλεγκτα και στη θέση της μπήκε fissidens moss. Μπήκαν και διάφορα είδη bucephalandra (αγαπημένο φυτό).
Το Η2Ο2 κάνει δουλειά με την άλγη (το έριξα στοχευμένα αφού κατέβασα τη στάθμη) και ευτυχώς δεν επηρέασε τις γαρίδες. Υγ. συγνώμη για την ποιότητα των φωτογραφιών παιδιά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφιές !!!
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Αρτεμησία. Αραίωσα για τα καλά τα φυτά στο άλλο ενυδρείο και έφερα κάποιες και εδώ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο μου τώρα
![]() Το ενυδρείο τρέχει κοντά 4 μήνες τώρα, νομίζω πάει καλά, αλλά - τα melanoides tuberculata δεν αφήνουν το monte carlo να πιάσει. Κινούνται στο χαλίκι και το σηκώνουν, υπομονή. - δε μπορώ να βρω την δοσολογία στο potassium. Το ενυδρείο είναι περίπου 30 λίτρα, ρίχνω 1 ml κάθε μέρα αλλά το java fern έχει αρχίσει να μαυρίζει. Πώς υπολογίζω πόσο χρειάζεται? - πράσινη άλγη, αυτό το βάσανο. Έχω 2 προβολάκια των 10 watt (6500 Κ) τα οποία ανάβω για 6 ώρες (το μείωσα από τις 7). Καταλαβαίνω οτι 20 watt είναι πολλά, αν έχω μόνο ένα προβολάκι στα 10 watt είναι λίγο ![]() Καμιά συμβουλή στα παραπάνω, κάτι να βελτιώσω/αλλάξω? |
|
|||
|
|||
![]()
Μπήκε σε μια σειρά το ενυδρείο, παραμένουν κάποια μικροπροβλήματα αλλά σε γενικές γραμμές πάει καλά.
Έβαλα ένα ramshorn να αναλάβει την άλγη, ελπίζω να μην το μετανιώσω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η ιστορία ενός υφάλου | Μάριος | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 23 | 09-11-09 11:30 |
Μικρη ιστορία με νέο ενυδρείο.. | costas_kumitsu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-02-09 00:03 |
ιστορία ...πόνου !!! | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-12-06 00:06 |
Η ιστορία ενός Oscar.. | soulmate | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 21-05-04 00:10 |